Body Mind Balance
- forløb -

Et forløb til dig

Måske sidder du lidt fast i livet, måske har du smerter, uro, sover dårligt, er lidt stresset/presset. 

Du kan mærke, at der er mere til dig her i livet – du ved bare ikke helt hvordan du kommer derhen.

– noget skal justeres. 

Kropsterapi behandling Healing Clearing Mentor Human Design coaching holistisk mindre stress mere ro

Når ting og tilstande ikke kan fikses med et fingerknips

Det er ikke nogen hemmelighed. Vi ved det godt.

Det er ikke alting, der lige er opstået i går – og det går nok heller ikke lige væk, blot vi knipser med fingrene.

Desværre.

Med et forløb har du muligheden for at arbejde dybere og længere med de ting, du sidder fast i. Sessionerne har mere frie rammer og er ikke slut på minuttet. Der er hjælp at hente, når du kommer hjem og hverdagen rammer med modstand, overbevisninger, opdragelse eller andet der dukker op.

Så der bliver fulgt op og du får sparring, der hvor der er behov for det. 

En ramme

Vi er alle forskellige og har forskelligt udgangspunkt for, hvor vi er i livet og hvad vi bøvler med (og måske sidder fast i). Derfor ønsker jeg at lave forløbet så åbent som muligt og derfor er der sat en overordnet ramme og hvordan dit forløb helt konkret ser ud, finder vi ud af sammen.

Jeg tror på, at vi udvikler os hele livet og der sker bare noget, når vi comitter os til en målrettet indsats i en lidt længere periode.

Det kan være, vi to skal følges ad et stykke ad vejen.

Et Body Mind Balance forløb er din mulighed for at arbejde med mig over flere sessioner i en periode af ca 3 mdr.

Vi arbejder med kroppen, mindset og energien.

Det er en reel pakke sammensat af mine ydelser og ikke et high-end forløb til svimlende summer.

Hvad indeholder forløbet

Vi starter med en lang Body Mind Balance session, hvor der er god tid til at finde ud af, hvad dit behov er og sammen sætter vi en mere konkret ramme for hele forløbet.

De efterfølgende sessioner varierer i længde og kan både være hos mig i klinikken og online. Præcis som der er brug for til dit behov.

Ud over Body Mind Balance sessioner, så er det muligt at inddrage Fjernhealing/clearing. Det er et ret vildt værktøj til at hjælpe dig på vej og støtte dig mellem sessionerne. Fjernhealing /clearings afhjælper nemlig de blokeringer, der er for at leve dit liv.

Herunder kan du se, hvad du får – og du kan læse mere info i dybden om den enkelte type session via menuen på hjemmesiden

Det får du

Praktisk

Forløbet her er en ramme.

Den skal gerne være overskuelig både i tid og økonomi.

Sammen planlægger vi selve forløbet og fylder det i, du har behov for på de enkelte sessioner.

Under forløbet får du desuden adgang til YogaMe, meditationer, øvelser m.m. – alt efter dit behov.

Forløbet skal være afsluttet på de 3 måneder.

Er du ramt af stress, vil jeg i stedet anbefale dig mit forløb Mindre stress – Mere ro, som er målrettet til dig.

Er du på udkig efter et længere forløb til personlig udvikling, så kig på Vejen hjem.

Pris 9.600 kr

– med mulighed for at betale i flere rater, uden det koster ekstra

Hvordan kommer du i gang?

Du køber dit forløb hos mig ved at vælge via boksen her nedenfor. Her vælger du også, om du vil betale på en gang eller over flere rater (uden det koster ekstra).

Derefter får du en mail tilsendt (kig evt i spam), hvor der er et link til at booke din første session.

Alternativt kigger du i min kalender og finder en ledig tid, der passer dig. Skriver til mig, at du gerne vil booke den tid og starte et forløb, så booker jeg dig manuelt – og så ordner vi det praktiske, når du kommer her.

Har du brug for lige at tale kort med mig, så vi finder den bedste løsning til dig – så kontakt mig endelig.

Succes historier

Don't tell me - Show me

You’ve gotta practice what you preach.

Det er netop det Mette gør.

Med sin udstråling, sit væsen og hele sin behagelige væremåde har Mette i sig selv en beroligende, samlende effekt på krop og sind. På samme måde som blød musik kan gøre det. Mette lytter, guider og behandler blidt, nænsomt og intuitivt ud fra de vilkår og rammer, som er givet på dagen.

To sessioner er aldrig ens, og Mette kan på fineste vis tune sig ind på behovet, enten ved hendes måde at spørge åbent om hvad krop eller sind kalder på i dag, eller også fornemmer Mette det selv og foreslår det.

Kombinationen af samtale, fysisk behandling og healing giver netop det, Mette lover: Body-Mind balance. Og Mettes oprigtighed, rummelighed og naturlighed, kræver ingen forklaring, ord eller systemer for at virke, der er ingen hokus pokus. Det er (for mig) essensen af at være – human being, menneske – afbalanceret og i ro med sig selv. Og det både inspirerer og virker afsmittende.

Den største investering er den tid, jeg har sat af til forløbet. Effekten for mig har klart været pengene værd. Måske kunne jeg have nejedes med færre timer eller betalt mindre hos en anden behandler. Men rammerne for forløbet har i sig selv installeret en ro og balance i hele mit system.

Forandring tager tid – og det tager den tid det nu tager – at få integreret nye erkendelser og erfaringer. Ikke blot i sindet, men helt ned på det fysiske niveau, i kroppens celler. Store forandringer kan ikke forceres. De skal stille og roligt indarbejdes, med kærlighed og tillid.

Formen i forløbet har i sig selv været unik og frisættende. Ikke at skulle tælle timer, der er altid god tid, både til den enkelte session og imellem sessioner, hvor Mette altid er klar til at støtte og sparre, når forandringsprocessen forsøger at trække mig tilbage i gamle mønstre.

Rikke

Body Mind Balance stress find ro og balance her