stress ro online forløb

Sådan bliver du en mester
til at finde RO i dig selv

Drømmer du om.......

Måske kender du det her?

Trætheden og uroen er ved at tage magten over dit liv

Det hele føles lidt uoverskueligt

Du vælger den forkerte kost fordi du mangler overskud

Du føler dig anspændt, træt og bare helt uden energi og overskud

Det koster normalt to dage på langs, at tage med veninderne på cafe eller den der familiefest du er nødt til at deltage i​

Du vågner op efter endnu en skidt nat med udsigt til en dag med træthed, føler dig drænet og lammet, presset på alle fronter

Du kan ikke passe dit arbejde præcis så godt, som du gerne vil

Du kan ikke holde til at være aktiv med familien, lege med børnene​

Body Mind Balance Healing

Farvel til stress og uro - JA TAK til mere ro og livskvalitet

RO til DIG giver dig ikke blot øvelser, der kan hjælpe dig til at finde ro.

Forløbet hjælper dig på bedste vis i gennem øvelserne, så du får dem implementeret i din hverdag.

Med mere ro til dig, vil du også opleve at du får mere energi og overskud til alle de ting, du gerne vil. At du kan passe dit arbejde, præcis så godt som du gerne vil. Tage med veninderne på cafe og være aktiv med familien.

Forløbet er til dig, der prioriterer:

I forløbet er alt min viden og redskaber – så vidt det er muligt at putte dem i et online forløb – både yin yoga, coaching, kropsterapi og andre stress reducerende redskaber

Hvad ved jeg om det?

… og hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg har selv været syg af stress. Jeg pressede mig selv i mange mange år – og til sidst kunne og ville kroppen ikke mere. Mit ønske er, at jeg kan hjælpe andre til ikke at nå helt så langt ud. At hjælpe til at stoppe op noget før. Det er virkelig noget jeg brænder for!

Når jeg har ro, så sover jeg bedre og når jeg sover bedre, så har jeg mere overskud og energi til alt det andet jeg gerne vil her i livet. Jeg har også mere overskud til at vælge de gode løsninger med min kost og til i det hele taget at sige pyt og bekymre mig mindre.

Hver dag ser jeg mennesker, der har brug for mere RO. Der har brug for at finde en vej ud af en presset og stresset hverdag. Der har brug for at få overskud tilbage i deres liv. Desværre ved de ikke altid, hvordan de skal ændre deres hverdag selv. Hvad de skal gøre, så de kommer ud af hamsterhjulet og finder en bedre balance. De har brug for redskaber til at finde derhen.

 

Derfor har jeg lavet dette forløb. Til dagligt arbejder jeg med mennesker 1:1 og på hold, men alle har ikke muligheden for at komme hos mig. Det her online forløb kan både være et supplement til mine fysiske sessioner, men det kan i høj grad også stå alene og hjælpe dig, der har mod på og lyst til at arbejde selv.

Jeg anvender selv redskaberne til at have balance i min egen hverdag. Jeg ved hvad der skal til og jeg ved hvordan det hjælper mine kunder i det daglige.

De redskaber og værktøjer, vil jeg gerne give videre til dig.

"Jeg føler mig i trygge hænder hos dig. For mig, signalerer det en vis kvalitet at du selv har været nede med stress og også at du kender til en verden hvor præstationer har fyldt – du har din bagage fra flere “verdner” "
Janne

Men jeg HAR allerede prøvet

Du har måske allerede prøvet en masse gode råd til at sove bedre, til at finde ro, prøvet at lære meditation og mange andre gode råd.

Men det virker ikke
Det holder ikke
Du får det ikke gjort….

…og du er ikke den eneste!

Måske er det nu blevet uoverskueligt, hvad du skal gøre, hvilke råd du skal følge og hvordan du skal gribe det hele an for at skabe mere RO.

Det kræver selvfølgelig en indsats at ændre noget. Men der skal også gerne ske fremskridt – ellers holder vi ikke ved.

Så hvorfor skal du med på dette forløb

- og hvorfor er det ikke bare en masse nye gode råd?

Der kan være flere grunde til at det ikke har virket for dig. Der kan være andre mere grundlæggende årsager og ting der hænger sammen. Det kan du ikke nødvendigvis vide eller du kobler ikke tingene sammen – og derfor er det ikke lykkedes dig. Og det er netop en af grundstenene i dette forløb. At vi kommer rundt om mange sider af samme sag og med de forskellige vinkler, skaber vi en sammenhæng og kobler tingene sammen.

Når du deltager på kurset, vil du fra gang til gang få nogle nye redskaber og opgaver, som vil gøre dig i stand til gradvist at gøre op med dine uvaner og give dig nogle nye sunde og dejlige vaner. Succesen kommer i små bidder. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Du skal kun arbejde med en ny ting ad gangen

De tre vigtigste grunde til at du skal med på dette forløb

Hvad indeholder online forløbet RO til DIG

Modul 1

Basisviden
- Kom godt i gang

Modul 2

Åndedrættet

Modul 3

Sov Godt

Modul 4

Mærk kroppen og afspænd med yin yoga

Modul 5

Lær at lytte

Modul 6

Se dine vaner efter - ryd op, skab plads, giv slip

Modul 7

Brug naturen

Modul 8

Lad ikke dit mindset spænde ben

Desuden Lydfilen “Sov Godt”, som du anvender i hele forløbet efter behov

8 uger på forløbet RO TIL DIG kan gøre en stor forskel

"Du har sådan en blød og rolig stemme. Jeg falder i søvn til din SOV GODT meditation hver gang. "
Lone

Alt dette får du på forløbet RO til DIG

Er du klar til RO TIL DIG?

  • læs mere nedenfor om tilfredshedsgarantien
  • materialet er dit og til personlig brug – læs mere om det med småt nedenfor

 

"Mette er kompetent og behagelig, man er ikke i tvivl om hendes faglighed. Elsker Mettes rolighed, det smitter. Kan varmt anbefales. "
Helle

Sådan foregår forløbet RO til DIG

Forløbet foregår online og forløber over 8 uger. Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.

Du køber forløbet og har adgang til RO til DIG med det samme. Hver uge vil der blive åbnet for endnu et modul. Du får altså ikke adgang til alt materialet med det samme, men får adgang til det i et overskueligt tempo. Du har brug for at arbejde med øvelserne, implementere dem i din hverdag og lade dem arbejde inden du går videre til næste modul.

Et online forløb er rigtig godt til dig, der gerne vil arbejde selv. Gerne vil kunne sidde hjemme og arbejde med materialet i dit eget tempo.

Du skal forvente at sætte tid af til at sætte dig ind i materialet i hvert modul. Derudover skal du arbejde med øvelserne, gerne lidt hver dag. Nogle øvelser med eksempelvis åndedrættet, kan du øve dig i hvor som helst og når som helst. Andre moduler kræver lidt mere, men det er helt op til dig, hvor stor en indsats du gør.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed at din indsats er vigtig. Så lad være at bruge penge på det her forløb, hvis ikke du vil gøre noget ved det. At ændre sin situation og sin tilstand, kræver at du gør noget andet end du plejer. Det kræver en indsats.

Virker det overhovedet?

Ja, det gør det! Er min påstand. Jeg bruger metoderne selv og på mine kunder i det daglige. Hvis du sætter tid af til at arbejde med materialet, så er jeg meget sikker på at det virker. Læs også om min tilfredshedsgaranti nedenfor.

Måske har du ikke været vedholdende nok, eller du har ikke haft de metoder, der virker på dig? Forløbet RO til DIG er sammensat af mange forskellige metoder, som hver især påvirker dig. Det bliver derfor til en helhed med mange indgangsvinkler

Det eneste det kræver, er at du sætter tid af til at prøve. Jeg har rigtig god erfaring i at guide andre. Og jeg forlanger ikke at du skal meditere en time hver dag. Mindre kan nemlig også gøre det.

Ingen er for stiv til yoga! Der er altid en øvelse vi hver især er god til. Og er du stiv i kroppen, så er det tid til at gøre noget ved det, så du får mere fleksibilitet. Øvelserne er ikke avanceret og kan justeres til den enkelte. Jeg guider til dagligt rigtig mange forskellige kroppe, så din kan også være med

Det her forløb kan ikke fikse alt. Men ved at du får mere ro og får sovet bedre, får du også mere overskud. Med det overskud, kan du bedre tage stilling til, hvordan du kommer videre og får hjælp til resten. Nogle gange kommer smerterne netop fordi vi ikke har ro og balance i vores krop. så måske kan forløbet hjælpe dig på vej. Men det kan ikke fikse alt.

Du har mulighed for at betale forløbet i rater – uden at det koster dig ikke ekstra. Du vælger blot betal i rater i betalingsvinduet. Du betaler med kreditkort og beløbet bliver automatisk trukket på dit kort

RO TIL DIG er et meget grundigt, men samtidig meget overkommeligt forløb. For at du kan få de bedste resultater og få ændret dine dårlige vaner, har du brug for at arbejde med materialet igennem en længere periode. Det er ikke et quickfix, men et varigt resultat du får og redskaber du kan hive frem igen og igen, hvis nu livet skulle køre dig ud på et sidespor på et tidspunkt.

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at følge forløbet lige nu, kan du stadig benytte dig af det gode tilbud. Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang med forløbet, når det passer dig. Så hvis du synes, det er noget for dig, så tilmeld dig nu.

Tilfredshedsgaranti

Der er ganske enkelt fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Jeg er så overbevist om, at det her materiale har en effekt, at det tør jeg godt love dig. Op til 20 dage efter endt forløb, kan du få dine penge tilbage.

Dog kræver det, at du faktisk har lavet alle øvelserne og anvendt redskaberne, udfyldt evalueringerne og ikke mindst har sat tid af til det. Det er et online forløb og det kræver en indsats af dig, at nå i mål.

Det er en mulighed for at få pengene tilbage, hvis du på trods af at have gennemført forløbet fortsat ikke har nogen effekt overhovedet eller oplever mere RO til DIG. 

Det med småt

Materialet i forløbet RO til DIG er underlagt loven om ophavsret. Det er skrevet, produceret og distribueret af Mette Møller Nielsen, Body Mind Balance.

Du må anvende materialet til personligt brug, men du må ikke (hverken gratis eller mod betaling) dele, kopiere, udlåne, publicere eller på anden måde videregive det til andre.

Dit køb af online materiale, kan ikke fortrydes. Du har nemlig adgang med det samme dit køb er gået igennem. Se mere under generelle forretningsbetingelser her på siden.