Tag din power tilbage!

- Et skræddersyet forløb til dig der....

 • har kæmpet med stress, uro og smerte længe, men det har endnu ikke taget magten over hele dit liv
 • vågner op efter en skidt nat med udsigt til endnu en dag med træthed, føler dig drænet og lammet, presset på alle fronter
 • der er frustreret over hele tiden at kæmpe for at gøre det godt nok
 • føler at du ikke længere har fuld kontrol over dit liv
 • der længes efter mere energi og overskud
 • længes efter at træne, lege med børnene, være aktiv på ferien
 • der længes efter mere ro og balance

Nederst finder du Louises beskrivelse af hendes forløb og hvordan hun er nået meget længere end forventet på forløbet.

Hun har ikke længere konstante smerter og en stresset krop. Hun kan du passe sit arbejde og gøre de ting hun gerne vil igen.

Kender du det her

…. at være udfordret næsten hele tiden.

Faktisk er smerten, uroen og stressen på vej til at blive en permanent tilstand. Du ignorerer den måske så vidt muligt i hverdagen – ellers er det jo ikke til at holde ud.

Måske besværliggør smerter i din skulder at tage tøj af og på, vaske hår, nå tingene i de øverste skabe.

Det bekymrer dig også, at du virkelig skal anstrenge dig for at passe dit arbejde. Den der ekstra indsats, så du kan passe dine opgaver, som du allerhelst vil. Du knokler løs for at gøre dit bedste. Tager måske en ekstra fridag ind i mellem, så du kan få luft. Dine kolleger ved faktisk ikke hvor skidt du egentlig har det. Indtil nu har du kunne skjule det.

Den her drænende træthed lammer nærmest dit liv. Der er ikke overskud til noget som helst mere. Det er uoverskueligt at købe ind og gøre rent. Du må hele tiden bede om hjælp. Siger du en sjælden gang ja til at mødes med veninderne eller en familiefest du er ”nødt” til at tage til – ja så koster det en dag eller to bagefter.

- Det får du ud af dit unikke forløb

 • Du begynder at sove bedre om natten, så trætheden langsomt aftager
 • Du kan passe dit arbejde præcis så godt, som du gerne vil
 • Du kan igen være aktiv med familien
 • Du kan igen tage med veninderne på cafe eller den der familiefest, der ellers normalt koster 2 dage på langs

Hvad ved jeg om det?

Desværre en del!

Jeg gik selv ned med stress i 2013

Det var en lang vej tilbage til at leve igen

Hvad gjorde jeg?

Jeg måtte ændre mange ting og gå nye veje.

Men mest af alt var det en lang søgen efter, det der var rigtigt for mig.

Behandlinger der hjalp mig på vej. Psykolog der tog nogle gode samtaler. Yin yogaen der gav mig ro og frihed i min krop.

Kosten er ændret. Mit job er ændret fra at være økonom og eliteløber i en ekstrem kontrolleret og målrettet tilværelse – til at hjælpe andre.

Det er tid til at handle og tage kontrollen tilbage i dit liv – stoppe op og gøre noget!

Hvad kan jeg tilbyde?

I min hverdag som kropsterapeut og yin yogalærer, ser jeg næsten hver dag andre som mig selv, der har brug for hjælp.

Jeg vil ønske, jeg selv havde haft den mulighed, dengang jeg havde brug for det.

Et forløb, hvor jeg blev hjulpet fra en dybt stresset tilstand og sygemelding til et liv, hvor jeg kunne leve igen. Fra at overleve til at leve. Et forløb, hvor jeg blev fulgt hele vejen. Så er jeg helt sikker på, at jeg var kommet hurtigere på benene igen.

Jeg måtte selv stykke det sammen og det tog lang tid at komme ovenpå igen!

Derfor har jeg designet det her forløb. Så du ikke også skal gå den lange tunge vej for at komme til at leve igen. Og da du er unik, så bliver det et unikt forløb tilpasset dig. Et samlet forløb med de redskaber, jeg ved der virker. Hvor meget, hvordan og hvornår de skal introduceres til dig, afhænger af præcis din situation. Derfor får du kun en overordnet plan. På dagen tager vi det værktøj frem, der er bedst egnet netop der.

Skaber et rum for dig, hvor du kan være præcis den du er.

Sådan slap Lykke allergi, knæ- og skuldersmerter

Da jeg opsøgte Mette, var det fordi jeg fik hende anbefalet af en bekendt. Vi havde snakket om mine problemer med fødevareallergi (hvedeallergi og mælkeintolerance) samt ondt i begge mine knæ og højre skulder. Som jeg virkeligt ønskede inderligt ville gå over, da jeg rigtigt godt kunne tænke mig at begynde at løbe igen og styrketræne uden begrænsninger.

Jeg har tidligere både gået til Fys, kiropraktor, akupunktur med netop disse problemer, dog har de ikke formået at lindre smerten.

Jeg har haft knæ problemer i snart 3 år, hvor det kommer og går. Det kan være at jeg har ondt i begge på engang eller skiftevis højre og venstre. Det har hæmmet mig i både løb og styrketræning. Min skulder har været et problem i nogle år også.

Da jeg er konkurrence atlet og dyrker styrketræning på konkurrence plan, har det virkeligt nedsat min livskvalitet. Når jeg har prøvet de andre behandlinger, har der været lindring nogle dage, så jeg nåede lige at blive glad inden det så igen gjorde ondt. Så da jeg kontakte Mette var det også “sidste” udvej. Jeg orkede simpelthen ikke at skulle prøve mere nu.

Efter blot 1-2 behandlinger kunne jeg tydeligt mærke forskel på mine knæ, smerten var ikke væk men minimeret markant.

Mette har desuden givet mig nogle redskaber og øvelser, som jeg kunne bruge i træningscentret for at forbedre min smidighed og også på den måde afhjælpe smerten. Jeg har fået flere behandlinger nu og kan virkeligt mærke, det hjælper og jeg kan nu løbe uden problemer igen efter 4 års pause. Det er så fantastisk

Min Mælkeintolerance er også blevet minimeret, siden jeg startede med at få behandlinger. Nu kan jeg uden problemer spise is, smør, ost og dressinger til dagligt, uden at klø. Min venstre skulder er stadig et problem, men her afhjælper behandlingerne også smerten.

Så jeg er sikker på, at den nok skal blive så god som ny igen. Vi allerede kommet et godt stykke hen af vejen. Der går desuden længe og længere imellem behandlingerne nu, men jeg vil helt sikkert blive ved med at vedligeholde, da jeg er en meget aktiv pige som træner 6 dage om ugen 

Hvordan arbejder jeg

Jeg er anderledes, fordi jeg arbejder med hele dig. Jeg kigger ikke isoleret på dit knæ eller skulder.

Jeg bruger min intuition og hele min brede værktøjskasse til at hjælpe dig.

DU ER UNIK – derfor fortjener du også at blive behandlet unikt.

Helt tilpasset dig og dine konkrete behov.

Jeg går et spadestik dybere og arbejder mig ind til den egentlige årsag til dine problemer.

Jeg søger altid at skabe ro og balance, så din krop kan arbejde med og ikke imod dig. Jeg kommunikerer med kroppen på en unik måde gennem mine hænder.

 

Mine kunder elsker min ro, mine hænder og min rolige stemme. Min evne til at få roen til at smitte og give ro i deres nervesystem

De er overraskede over den store effekt selvom jeg behandler blidt. At det ikke behøver at gøre ondt og at effekten ikke bare forsvinder dagen efter.

Kunderne er dybt taknemmelige for, at de nu kan få kontrol over deres liv igen. At de endelig har fundet noget der virker. De har prøvet meget andet, som var meget specifikt på selve smerten, men der blev ikke taget hånd om hele deres person og set og arbejdet i sammenhænge i deres krop. Den reelle årsag blev måske ikke engang fundet.

Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen ❤

Janne var helt væk

Jeg trængte til ro og efter behandlingen, så følte jeg mig så afslappet og “væk fra det hele”, at jeg ikke kunne tale en forståelig sætning, og det føltes overraskende ok at være “dum” og bare have været helt nede i madrassen. Jeg føler mig i trygge hænder hos dig. For mig, signalerer det en vis kvalitet at du selv har været nede med stress og også at du kender til en verden hvor præstationer har fyldt – du har din bagage fra flere “verdner”

Quick fix?

Nej, det er ikke et quick fix!

Men dem tænker jeg også, du allerede har prøvet?

Det findes ikke og det virker ikke, når du har gået så lang tid med dine udfordringer. Ellers overvejede du slet ikke det her forløb!

Men 3 måneder er jo også relativt hurtigt, hvis du nu kan komme tilbage igen og få din livskvalitet væsentlig forøget?

Jeg lover ikke, at du bliver 100% smertefri eller aldrig mærker en snert af stress igen. Men jeg lover at det bliver undtagelsen og at du får redskaber, så du har mulighed for at takle dem.

Og jeg lover dig at du føler dig tryg og mødt hele vejen i forløbet.

Men er det ikke dyrt med sådan et forløb?

Dyrt? Hmmm, det koster penge at få et forløb skræddersyet.

Prisen, for det her skræddersyede forløb til dig, er 7995 kr – med mulighed for at betale i 3 rater a 2665 kr/mdr hvis du booker online

Hvad er alternativet? Det koster penge, tid og ressourcer at lede efter det rigtige. Det koster også penge at gå til fysioterapi i et år og det virker måske kun kort varigt.

Når bilen eller vaskemaskinen går i stykker, så finder du pengene.

Mest af alt, så koster det i livskvalitet for dig hvis ikke du kommer på rette spor igen!

Så – Prioriter dig selv og dit helbred!

Stop op nu, inden det tager magten over dit liv

 

Ja, tak jeg er klar!

Hvad kan du forvente

- Det får du ud af dit unikke forløb

 • Du begynder at sove bedre om natten, så trætheden langsomt aftager
 • Du kan igen være aktiv med familien
 • Du kan passe dit arbejde præcis så godt, som du gerne vil
 • Du kan igen tage med veninderne på cafe eller den der familiefest, der ellers normalt koster 2 dage på langs

Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen ❤

Lotte søgte et liv med livskvalitet

For ca. 8 år siden blev jeg indehaver af 2 x diskusprolaps i lænden. I dag fungerer jeg funktionsmæssigt næsten normalt, men min livskvalitet har siden været påvirket.

Det er bl.a. daglige og især natlige læg kramper, føleforstyrrelser og en konstant uro i mit højre ben.

Jeg arbejder indenfor det sundhedsfaglige område og har gennem årene prøvet mange forskellige behandlinger, øvelsesprogrammer og motionsformer for at afhjælpe mine gener. Alle delene med ingen eller meget lille effekt.

Efterhånden syntes jeg, at jeg på et eller andet niveau havde accepteret min situation og at mine gener var et vilkår jeg måtte følges med resten af livet.

For nogle måneder siden blev jeg af en god veninde “presset” lidt til at prøve en behandling hos Mette. Hun kunne et-eller-andet…… I dag er jeg meget taknemmelig for at jeg lod mig “overtale” for behandlingerne hos Mette har virkelig gjort en forskel for mig!

Mettes måde at kommunikere og arbejde med min krop på har bevirket at mine læg kramper og uro er blevet væsentligt mindre forstyrrende og belastende. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg har fået øget min livskvalitet og det var det vigtigste mål for mig.

Tak Mette, for din professionalisme, evner og dine mange menneskelige kvaliteter

Dit helt unikke forløb indeholder

 • 3 måneders forløb, hvor jeg er med dig hele vejen og du har altid mulighed for at kontakte mig
 • Afklaring af DIT behov inden opstart, skitse over forløbet tilsendt efter første aftale, løbende og afsluttende evaluering, så vi sikrer at du når i mål
 • Tryghed og nærvær hele vejen igennem
 • Fokus er på din unikke historie, dit behov, din situation og problem.
 • Ialt 7 Body Mind Balance sessioner af 75-90 min varighed
 • Alle mine værktøjer til rådighed, øvelser, lydfiler mm efter behov
 • Din krop kan nå at følge med og du kan få implementeret nye vaner
 • Du lærer at mærke, lytte til og respektere din krop
 • Bonus: mulighed for at deltage på online forløbet RO TIL DIG, når det passer ind i din kalender

Din investering

Prisen for alt dette er

💰 7995 kr

Selvfølgelig med mulighed for at betale i 3 rater a 2665 kr/mdr hvis du booker online

Du bliver holdt i hånden hele vejen i 3 måneder, så jeg sikrer at du får resultat ud af dit forløb.

Er du klar til at tage din power tilbage?

Jeg har fuld forståelse for, at du har brug for at vide, om vi to er det rigtige match. At jeg er den, der kan hjælpe dig videre.

Det er vigtigt for mig at du føler, at jeg er den rette til at hjælpe dig.

Uanset hvad dine overvejelser eller bekymringer er, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig, inden du beslutter dig.

Jeg vil heller ikke selv investere i et forløb uden at vide, om det er et rigtigt match.

Er du i tvivl, så book en afklaringssamtale her:

 

Ja tak – Lad os tage en snak

 

Er du allerede overbevist, kan du købe dit forløb direkte her:

 

Ja, tak jeg er klar!

 

Den bedste investering du kan lave

– er en investering i dig selv

 

Louise fik meget mere end forventet på forløbet

Efter at have døjet meget med min ryg og lænd i mange år får jeg for 9 måneder siden konstateret en diskusprolaps samt en flækket disk. Jeg havde mange smerter og havde været igennem et forløb på sygehuset, hvor der ikke blev lyttet til mig, som patient om hvordan min krop har det, men hvor dagsordnen var træning, træning og atter træning, hver dag og gerne både yoga, pilates og meget andet. Hurtig behandling og ud igen, dette førte for mig til en massiv frustration og en stresset krop. Det vigtigste for mig var at komme ovenpå igen og få så normalt et liv der var/er muligt.

Beskeden var at jeg skulle lære at leve med smerterne og være glad for de dage, det ikke gjorde så ondt. Jeg spiste meget smertestillende medicin og fik desuden noget medicin (epilepsimedicin) som hæmmer følelsen af smerter.

Jeg skrev en mail til Mette, hvorefter Mette ringede senere på dagen, vi fik en god snak og Mette ville ikke love at hun kunne gøre mig smertefri, men hun forventede i hvert fald at kunne hjælpe mig. Vi snakkede om hvilke muligheder der var, jeg havde i forvejen tænkt på forløbet over 12 uger, hvilket også var Mettes forslag.

Så begyndte min rejse, inden jeg kom til Mette havde jeg fået ryddet op i min træning, således at der blev sat fokus på hvad gør godt og hvad gør ikke. Dette gjorde, at jeg pludselig “kun” skulle træne nogle gange om ugen, men fortsat lave øvelser hver dag.

Efter første behandling hos Mette, kunne jeg mærke at der skete noget i kroppen.

Kropsbehandlingerne har løsnet op for nogle “gamle” skader i bækken og nakke og spændinger i kroppen, som ikke kun har med min diskusprolaps at gøre. Selv de gamle skader i nakke og skuldre er blevet mindre, fordi der bliver taget hånd om hele kroppen under en behandling.

Efter noget tid prøvede jeg selv at stoppe med den ene smerte stillende om morgenen, det duede ikke. Mette og jeg talte om at det var ok at fortsætte med at tage disse piller for at min dagligdag kunne fungere. En måned efter vores snak valgte jeg at stoppe med at tage pillerne om morgenen og har ikke taget dem siden.

I dag er jeg kun på smertestillende samt epilepsimedicinen til natten. Den smertestillende medicin tager jeg ikke i løbet af dagen hver dag, kun ved behov.

Jeg har i dag en hverdag, hvor jeg ikke er plaget af smerter hele tiden og min hverdag fungerer, jeg har fået livskvaliteten tilbage og kan igen passe mit arbejde, jeg kan lave mange af de ting jeg kunne før, blot jeg husker at holde pauser, bevæge mig og selvfølgelig lytte til min krop.

Det havde jeg ikke forventet at jeg kunne komme til igen. Jeg går til yin yoga hos Mette (et tilbud som en del af forløbet). Yin yogaen er også er med til at få min krop i balance, den giver ro og stabiliserer min krop og hjælper med at komme helt ned i gear.

Jeg kan helt klart anbefale Mette og jeg gør det gerne til alle jeg møder, som har udfordringer med smerter og lignende.

5 store stjerne fra mig.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk