24 dage der forandrede så meget!

Date

24 dage i et år eller et helt liv er ikke meget. Alligevel er det netop 24 dage, der virkelig har rykket og gjort en forskel. 24 dage med ‘Den fede faste’ har gjort en kæmpe forskel for min krop.

De 24 dage er nu gået og jeg må i spise, lige hvad jeg har lyst til igen. Det er nok her forskellen ligger – jeg har ikke lyst til bare at kaste hvad som helst ind i min krop igen. Jeg levede relativt sundt i forvejen, men det har alligevel ændret en del at skrue på nogle parametre i kosten. Derfor vil jeg nu også nøje overveje og mærke efter, hvad det er jeg genindfører og hvordan min krop reagerer på det.

100% detox

Jeg har kørt udrensningsdiæten helt 100% i de 24 dage. Jeg har ikke snydt eller på anden måde ikke overholdt diæten. I virkeligheden er det jo bare mig selv jeg snyder, men jeg har virkelig også ønsket at se, hvilken forskel det kunne gøre.

Ja, det har været restriktivt. Specielt hvis man skal spise andre steder, hvor man ikke selv har lavet maden. Men 24 dage er ikke ret lang tid, så det har jeg kunne minimere. Når jeg selv vælger, er der jo masser af lækker mad og opskrifter at kaste sig ud i. Jeg har bestemt ikke manglet noget!

Faste dagene var overraskende på mange måder. Det at maden fylder så meget i vores hverdag og man så kun må få 1.5l grøntsagsjuice om dagen i hele 4 dage, det kan jo presse de fleste. Men kroppen klarede det så fint! Jeg skrev om netop det, her: https://bodymindbalance.dk/2016/10/09/wow-kan-mad-virkelig-fylde-saa-meget-eller-saa-lidt/

Udbytte?

Jeg har fået så meget ud af det her. Jeg har ikke længere væske i kroppen og har droppet min vanddrivende medicin. Jeg har stort set ikke ondt/stiv/øm i ryg og skulder længere. Jeg har sluppet den her drænende træthed, der har været i min krop i mange år. Mit hoved er mere klart. Derudover har jeg stabiliseret mit blodsukker. Før kunne jeg blive meget utilpas og irriterende, når jeg var sulten. Disse op og nedture er væk. Som bonus er der også røget et par kilo fra sidebenene. Alene det at kroppen nu faktisk begynder at give slip på alt det, jeg har slæbt rundt på af spændinger og træthed siden jeg gik ned med stress, det er helt fantastisk.

Nu bliver det nok lidt højtflyvende for nogle, men jeg kan mærke mig selv bedre. Er mere mig. Jeg er mere i balance, jeg sover dybere om natten, smager maden bedre og i det hele taget mærker mig selv bedre.

Detox forløb

Det hele startede jo, fordi jeg er i gang med en uddannelse til Body All Mind kropsterapeut og den her detox/faste er en del af uddannelsen. Her giver det rigtig god mening selv at prøve det for egen udviklings skyld og for at kunne hjælpe fremtidige klienter. Hvis du engang har lyst til at prøve noget lignende, så bliver det noget, jeg kan tilbyde at hjælpe med som kropsterapeut eventuelt inkl behandlinger og udrensende meridianmassage.

Hvad tager jeg så med mig herfra?

At selv 24 dage kan gøre en kæmpe forskel. At balance handler om mere end at spise efter en bestemt diæt hele tiden. At lytte til kroppen også gælder det vi putter i munden. At maden i vores dagligdag fylder utrolig meget og ikke nødvendigvis er af særlig høj kvalitet. Der er tilsat rigtig mange ting i forarbejdningen og der er næsten sukker og salt i alt. At jeg har fået det så meget bedre på så kort tid og det er i den grad tankevækkende.

Vigtigst af alt nok – at jeg har fået det så meget bedre på så kort tid og det er i den grad tankevækkende.

Forhåbentlig er jeg nu i en positiv cirkel hvor balance og frihed i kroppen blot virker selvforstærkende.

Nyd efteråret og alle farverne som er her lige nu og her <3

Sidste nye
blogindlæg