Healing | Energibaseret terapi

Healing kan godt være lidt svært at forstå sådan med ens hoved og logik (også for mig!)

Men jeg ved bare, at det er helt fantastisk og magisk

Vi er så vandt til, at vi skal bruge ord for at kommunikere og healing er jo heller ikke noget, vi sådan bare kan se.

Men vi kender alle til at komme ind i et rum og med det samme fornemme om der er en god eller dårlig stemning. Om det er et sted der er trygt og rart at være og du har lyst til at åbne op – eller det er et rum hvor du instinktivt passer lidt på dig selv og er mere på vagt. Vi kan også ofte mærke om andre har det godt eller skidt. Det hele foregår ofte ubevidst og instinktivt.

Naturen er energi. Sol og vind er energi. Vi kan ikke umiddelbart se vinden. Vi kan mærke den, hvis vi står i den. Eller vi kan se effekten på træer eller vindmøller. Men den er i sig selv ikke synlig.

Så vi, vores syn, sanser, krop – ja hele vores system – opfanger energien. Det er bare en anden måde at kommunikere på.

Healing er en del af mine sessioner her i klinikken, hvor den bare kommer med ind over.

Men vi kan også arbejde med den selvstændigt, især hvis afstand eller tid er et issue.

Hvis dit hoved alligevel har brug for at forstå det lidt

Kort fortalt så handler healing om at fjerne blokeringer (stagneret energi) i kroppen og fremme kroppens egne evner til at heale sig selv. For det vil kroppen rigtig gerne, hvis den har mulighed for det.

Spændinger og blokeringer sætter sig i kroppen, når vi har for travlt, når noget ikke bliver bearbejdet. Men det kan også være mønstre og overbevisninger vi har med os. Jo længere tid vi ignorerer det, jo mere begynder det at larme. Kroppen er nemlig så klog at den ikke bare sådan giver op, hvis den ikke er i balance.

Healingen går ind og hjælper til at skabe denne balance. Lidt ligesom om den bare flyder ind og hjælper og støtter præcis der hvor du har brug for det. Også uden at du behøver at sætte ord på det.

Energien bevæger sig gennem din krop, dine meridianbaner og dit nervesystem. Nogle steder er mere blokeret end andre og nogle steder kræver mere eller kraftigere arbejde end andre. Som hvis du har ondt i ryggen – nogle gange kan det løsnes relativt let – andre gange kræver det mere arbejde.

Præcis som når jeg arbejder i klinikken, så er der forskel på hvad der skal til for at løsne op. Både på briksen og med healingen oplever jeg, at det er blidheden, der har den store effekt. Vi skal ikke ase og mase på, for at løsne op. Kroppen skal være med i det.

Det fantastiske med healing og energi arbejde er, at det er intelligent – lidt som en bedste ven. Det ved præcis hvad du har brug for og hvor og hvordan den skal arbejde med dig, til lige præcis den situation du er i.

Hvad kan healing helt konkret give dig?

Det kan bl.a. give dig:

Energibaseret terapi

Når jeg også kalder det energibaseret terapi, så er det fordi, det ikke ”bare” er healing. Det kan godt være ”bare healing”, hvis det er det du har brug for. Det kan være rigtig dejligt, sådan lidt middagslurs-agtigt og wellness.

Men når jeg healer, så får jeg ofte en fornemmelse af nogle steder der er blokeret, måske nogle temaer eller noget der ligger til grund for dine blokeringer eller udfordringer.

Dem har du mulighed for at arbejde videre med, enten selv eller under sessionen med mig.

Hvad skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem flere typer healing.

Du kan vælge at booke en session, hvor du møder op i klinikken. Så booker du blot en Body Mind Balance session lige her og evt skriver i note feltet at du ønsker healing. Eller siger det når du kommer.

Men det fantastiske ved healing og energibaseret terapi er, at det sagtens kan foregå på afstand. Faktisk har det ofte en kraftigere effekt. Blandt andet fordi du kan slappe af hjemme hos dig selv og ikke skal tænke på at styre bilen hjem bagefter. Du kan blive i din egen lille boble.

Fjernheling ...

... uden samtale

Jeg skriver til dig ca 5 min før vores aftale på SMS (på det nr du har angivet ved bookning). Er der noget konkret du ønsker healing til svarer du blot tilbage med det.

Jeg sender healing til dig i ca 30 min og efterfølgende skriver jeg til dig og følger kort op på, om du er ok.

Hvis der kommer noget op undervejs eller jeg modtager nogle beskeder til dig, så skriver og sender jeg det til dig efter healingen.

... med samtale

Du modtager et link på mail til vores aftale – den foregår via et system der hedder Zoom.

Vi mødes på Zoom og taler kort om, hvad du har brug for og hvad der fylder hos dig lige nu.

Så starter jeg med at heale – måske taler vi sammen undervejs og det er mere et samarbejde. Måske er den stille og vi taler først sammen efter selve healingen.

Forløb eller en enkelt session?

Kan jeg ikke bare booke en enkelt session?

Jo, det kan du godt …  

Men …

Det bedste resultat fås ganske enkelt, hvis der bliver fulgt op på behandlingen – at den ikke står alene.

Langt de fleste af os, har jo gået med tingene et stykke tid, inden vi søger hjælp. Derfor kan vi heller ikke lige knipse med fingrene og få det til at gå væk igen.

Godt nok kan jeg mange tricks og har “magiske hænder”, men jeg har desværre ikke en stor tryllestav.

Derudover sker der ofte det, at energierne arbejder videre mellem sessionerne.

For at du får den bedst mulige udvikling, forandring og varige resultater, så anbefaler jeg klart som minimum et kort forløb på 3 sessioner.

Så book en session og så finder vi ud af i fællesskab, hvad du har brug for.

portræt 350x450 (4) trans