Fjernhealing | Clearing

Healing kan godt være lidt svært at forstå sådan med ens hoved og logik (også for mig!)
Men jeg ved bare, at det er et helt fantastisk, virkelig powerfuldt og magisk

Vi er så vandt til, at vi skal bruge ord for at kommunikere.

Her kommer vi lidt til kort, fordi healing er jo ikke noget, vi sådan bare kan se.

Vi kan mærke om andre er glade eller kede af det – eller om en person er skide sur – alene ved at fornemme deres vibration. Det hele foregår ofte ubevidst og instinktivt.

Naturen er energi. Sol og vind er energi. Vi kan ikke umiddelbart se vinden. Vi kan mærke den, hvis vi står i den. Eller vi kan se effekten på træer eller vindmøller. Men den er i sig selv ikke synlig.

Så vi, vores syn, sanser, krop – ja hele vores system – opfanger energien og vibrationer.

Det er bare en anden måde at kommunikere på.

Måske har du allerede “gjort alt det rigtige” eller arbejdet med dit mindset omkring et bestemt emne, men det er stadig ikke sluppet.

Udfordringen er, at de bagvedliggende grunde ikke er ændret. Roden til dine udfordringer har stadig fat i din energi. Den skaber små og store blokeringer og har tråde og fangarme, der holder dig fast.

Det sidder fortsat i din energi. Det sidder stadig i dit system. Der skal altså et energiarbejde til for at løsne yderligere. Det er her healing og clearings kan hjælpe dig.

Fjernhealing er et virkeligt powerfuldt redskab. Det er så effektivt og rent i sin energi. Når jeg både skriver ordet healing og clearing, så er det fordi, det er forskellige varianter /metoder. Jeg blander lige præcis det, du har brug for.

unik stress Body Mind Balance mentor coaching kropsterapi human design healing fjernhealing clearing power magisk

Hvad kan du bruge clearing / fjernhealing til?

Du kan få clearing på mange forskellige temaer – noget du føler blokerer eller begrænser dig eller noget der ikke er opnåeligt for dig lige nu. Det kan både være for dig selv, dine relationer med andre og noget der blokerer dig, for at have den business, du ønsker dig.

Det kan også blot være, at du trænger til ro og til at lige at skabe forbindelse med dig selv for en stund.

Healing kender ikke nogen grænser

Healingen foregår som udgangspunkt* på afstand som fjernhealing. For det fantastiske ved healing er, at energien ikke kender til grænser eller tid og rum. Faktisk har det ofte en kraftigere effekt og bliver mere rent. Blandt andet fordi du er hjemme hos dig selv.

* Ønsker du at få mere konkret guidning og coaching, måske behandling samtidig med din healing – så book en Body Mind Balance session, hvor vi mødes hos mig i min klinik.

Helt konkret kan det eksempelvis være:

Sådan lidt mere praktisk

... hjemme hos dig selv

Du kan vælge, at booke et konkret tidspunkt, eller at jeg clearer i løbet af dagen mellem kl. 8 og 16 – det er lidt en smagssag. Healingen virker præcis lige godt, uanset hvilken du vælger.

Du skal ikke gøre noget. Du modtager, uanset hvad du laver på den pågældende dag og det tidspunkt, jeg foretager selve clearingen.

Netop fordi energien ikke kender til grænser, tid og rum.

Men du er også meget velkommen til at sætte eller lægge dig et roligt sted og bare tage i mod.

På det aftalte tidspunkt (eller i løbet af dagen, afhængig af hvad du har booket) stiller jeg ind på din energi og skaber en form for “energetisk rum”. Jeg ser og mærker ind i det tema, du har bedt mig om at arbejde med. Det der er klar til at blive tranformeret healer og clearer jeg. 

Når clearingen er afsluttet, sender jeg hovedpunkterne til dig på en mail – enten som tekst eller lydfil.

Vælg et tema

Du kan vælge et konkret emne eller tema, du ønsker at arbejde med. Ofte griber det ind i andre områder af dit liv alligevel. Du kan også lade energien arbejde frit, med det der er.

Angiv et tema, du ønsker clearing på, i notefeltet ved bookning. Vælg et tema pr bookning.

Der kan være temaer, der kræver flere clearinger. Hvis det er stort / dybt er det ikke sikkert, det slipper på en enkelt session, men nogle gange gør det. 

For nogle gange får vi en puslespilsbrik i vores udvikling – andre gange et større gennembrud.

Det er lidt som ondt i ryggen. Første behandling er det ikke altid muligt at få alt til at slippe. Så ændrer du lidt vaner og kroppen retter sig ind – og så er den klar til at gå et lag dybere næste gang.

Hvad skal jeg vælge

Fjernhealingen kan du bruge som en enkeltstående behandling, af det der rører sig lige nu og her. Du kan ofte få en tid med kort varsel, dagen efter på hverdage.

Du kan også vælge en række sessioner i træk, som et boost eller til at arbejde i dybden med din problematik. (Gælder primært “Fjernhealing ml kl 8 og 16”, da jeg ikke kan garantere, at jeg er tilgængelig 3 uger frem på det samme tidspunkt).

Endelig er clearing og fjernhealing også en del af mine pakker / forløb, hvor det understøtter det tema, vi arbejder med. Faktisk bliver det lidt som at skyde genvej, fordi du også ændrer energien i dig.

Pris: Sommerpris 325 kr for en enkelt fjernhealing og 869 kr for forløbet på 3x over 3 uger

eller

Forløb består af 3 x Fjernhealing ml kl 8 og 16

Lidt om mig og min baggrund med healing og energiarbejde

Kropsterapi Healing Clearing Mentor Human Design

Som barn oplevede jeg energi, stemninger, andres vibrationer meget stærkt. Det man i dag kalder særligt sensitiv – eller sansestærk.

Vi har alle healingsevner. Da jeg var barn brugte, brugte min mor at lægge en hånd på, hvis vi havde ondt eller brug for ro. 

Jeg husker (og mærker stadig) en gang hun lagde hånden på min skulder, der gjorde ondt. Det føltes lidt som om jeg fik strøm igennem mig. Ikke sådan med stød, men sådan en meget tydelig energi. Men jeg vidste ikke, hvad det var.

Jeg blev forskrækket og syntes derfor, at det var ubehageligt.

Siden da, har jeg været nysgerrig på det, men ikke arbejdet med det i mange år. Jeg har dog altid sanset meget, og det har været overvældende for mig.

Evnerne, dem har jeg og de er blevet vækket til live igen og fintunet på forskellige uddannelser. 

Hvis dit hoved alligevel har brug for at forstå det der healing og clearing lidt

..til at heale sig selv bliver også vækket. For det er faktisk det, kroppen er skabt til. 

Spændinger og blokeringer sætter sig i kroppen, når vi har for travlt, når noget ikke bliver bearbejdet. Men det kan også være mønstre og overbevisninger vi har med os som ligger i vores celler (epigenetisk eller karmisk).

Jo længere tid vi ignorerer det, jo mere begynder det at larme. Kroppen er nemlig så klog at den ikke bare sådan giver op, hvis den ikke er i balance.

Lidt ligesom om den bare flyder ind, fjerner blokeringer i din energi og hjælper og støtter præcis der, hvor du har brug for det. Også uden at du behøver at sætte ord på det.

Energien bevæger sig gennem din krop, dine meridianbaner og dit nervesystem. Nogle steder er mere blokeret end andre og nogle steder kræver mere eller kraftigere arbejde end andre. Som hvis du har ondt i ryggen – nogle gange kan det løsnes relativt let – andre gange kræver det mere arbejde.

Nogle gange er det så simpelt, som at der “blot” skal fjernes  blokeringer (stagneret energi) i kroppen.

Herfra kan du tage de skridt, der er rigtige for dig.

Præcis som når jeg arbejder i klinikken, så er der forskel på, hvad der skal til for at løsne op.

Både på briksen og med healingen oplever jeg, at det er blidheden, der har den store effekt. Vi skal ikke ase og mase på, for at løsne op. Kroppen skal være med i det.

Det fantastiske med healing og energi arbejde er, at det er intelligent – lidt som en bedste ven. Det ved præcis hvad du har brug for og hvor og hvordan den skal arbejde med dig, til lige præcis den situation du er i.

Måske sidder du med netop dette spørgsmål?

På det tidspunkt, vi har aftalt. Enten et bestemt tidspunkt eller på den dato, du har booket mellem kl 8 og 16. Efter clearingen sender jeg en mail til dig  med hovedpunkterne fra clearingen, enten som tekst eller lydfil.

Du skal ikke gøre noget på et bestemt tidspunkt. 

Du kan sætte dig ned nogle stille minutter og lige forbinde dig med dig selv og tillade at modtage effekten, hvis det giver mening for dig. Den virker uanset.

Vælg det tema, der fylder mest hos dig lige nu – eller lad energien arbejde frit, med det der er.

Der kan være temaer, der kræver flere clearinger. Hvis det er stort / dybt er det ikke sikkert det slipper på en enkelt session, men nogle gange gør det.

Det er lidt som ondt i ryggen. Første behandling er det ikke altid muligt at få alt til at slippe. Så ændrer du lidt vaner og kroppen retter sig ind – og så er den klar til at gå et lag dybere næste gang.

Du skal vide, at energierne begynder at arbejde, allerede når du booker din plads. Hermed har du jo taget en beslutning om, at du er klar til at slippe, det der blokerer – eller i hvert fald arbejde med det.

Du kan derfor opleve uro, følelsesbølger eller gamle/velkendte tematikker der kigger frem, både i og omkring dig, og det er helt normalt – alt sammen kommer blot op for at slippe op til Clearingen

Der er intet du skal gøre under selve clearingen.
Du modtager, uanset hvad du laver på den pågældende dag og det tidspunkt, jeg foretager clearingen.

Det er vigtigt, du får drukket vand efter clearingen, da kroppen og energien arbejder – præcis som hvis du har fået en behandling.

Der kan komme følelser eller andet op og din krop kan rense ud og urin/afføring kan lugte efterfølgende. 

Vær efter clearingen specielt opmærksom på nye input ift. tanker og handlinger – for clearing og handling hænger unægtelig sammen.

Nogle gange får vi en puslespilsbrik i vores udvikling – andre gange et større gennembrud.

Når clearingen er afsluttet skriver jeg hovedpunkterne til dig på en mail.

Jeg vil meget gerne høre, hvordan det hele lander hos dig, så du er meget velkommen til at skrive til mig efterfølgende – også hvis du har brug for en kort kommentar / noget du ikke helt forstår.

Men det er ikke en mentor session som sådan. Så bør du i stedet booke en Body Mind Balance session enten hos mig eller online.

Det gør det. Punktum 😉

I dagene og ugerne efter en clearing/healing, så læg mærke til de små og store ting i dagligdagen. Selvfølgelig set i relation til det du har fået clearing på. Men nogle gange kan vi ikke regne ud, hvilken sammenhæng der er til “vores issue” – det giver ofte først mening bagefter.

Måske har du pludselig ikke lyst til sukker mere.

Måske tager du nogle andre valg.

Bliver bedre til at sige nej.

Måske ændres din mening om et eller andet.

Måske påvirkes dit forhold til andre.

JA, det gør det.

Det virker mindst lige så godt som hvis du var til stede hos mig. 

Du slipper ganske enkelt for at skulle være til stede et bestemt tidspunkt og sted, og kan blot nyde at være i din hverdag.

Det ved du selv bedst, hvad der passer dig.

Har du lyst til “bare” at få healing og få clearet på et emne, så vælg en fjern-aftale.

– og når jeg skriver “bare”, så er det fordi, det aldrig kun er “bare”. Det har mindst lige så stor effekt

Har du brug for en session, hvor du også får guidning og coaching, måske behandling, så skal du vælge en Body Mind Balance Session.

Nej, det kan jeg ikke. 

Det er det korte og ærlige svar.

Jeg ved, at clearingen virker og det skifter din energi og tager de lag, der er klar til at blive clearet. Men jeg kan ikke gøre arbejdet for dig.

En stor del af arbejdet, afhænger nemlig af din indsats.

At du tager de skridt og gør det der skal til, det du bliver guidet til at ændre, med den nye energi – i dit nye ståsted.

Det er dit ansvar at bruge dem og tage handling. 

Det er dig der skal gå vejen – du skal selv gå de enkelte skridt.

Det er alt sammen arbejde med energi og fokus er altid på, det du har brug for at arbejde med.

I bund og grund er det forskellige teknikker, jeg anvender undervejs – afhængig af hvad du har brug for.

Det kan være epigenetisk, karmisk, spirituel healing. Healing af familielinier, energikroppen, chakrabalancering – for blot at nævne nogle eksempler. 

Hvis du vil se hvilke uddannelser jeg har, så kig under Hvem er Mette