Healing | Fjernhealing

Healing kan godt være lidt svært at forstå sådan med ens hoved og logik (også for mig!)

Men jeg ved bare, at det er helt fantastisk og magisk

Vi er så vandt til, at vi skal bruge ord for at kommunikere og healing er jo heller ikke noget, vi sådan bare kan se.

Men vi kender alle til at komme ind i et rum og med det samme fornemme om der er en god eller dårlig stemning. Om det er et sted der er trygt og rart at være og du har lyst til at åbne op – eller det er et rum hvor du instinktivt passer lidt på dig selv og er mere på vagt. Vi kan også ofte mærke om andre har det godt eller skidt. Det hele foregår ofte ubevidst og instinktivt.

Naturen er energi. Sol og vind er energi. Vi kan ikke umiddelbart se vinden. Vi kan mærke den, hvis vi står i den. Eller vi kan se effekten på træer eller vindmøller. Men den er i sig selv ikke synlig.

Så vi, vores syn, sanser, krop – ja hele vores system – opfanger energien. 

Det er bare en anden måde at kommunikere på.

Hvad kan healing helt konkret give dig?

Det kan bl.a. give dig:

Hvad skal jeg vælge?

Din healing kan foregå på flere måder.

Du kan vælge at booke en session, hvor du møder op i klinikken.

Men det fantastiske ved healing er, at det sagtens kan foregå på afstand, som fjernhealing. Faktisk har det ofte en kraftigere effekt. Blandt andet fordi du kan slappe af hjemme hos dig selv og ikke skal tænke på at styre bilen hjem bagefter. Du kan blive i din egen lille boble.

Healing hos mig

... i klinikken

Ønsker du healing hos mig, hvor du møder op i klinikken? Eller online, hvor vi har kontakt under hele sessionen?

Som i alle andre sessioner, har vi både en indledende og en afsluttende kort snak.

Ønsker du en udvidet healing med coaching, behandling mm, så booker du blot en Body Mind Balance Session.

Fjernhealing

... hjemme hos dig selv

Jeg skriver til dig ca 5 min før vores aftale på SMS (på det nr du har angivet ved bookning). Er der noget konkret du ønsker healing til svarer du blot tilbage med det.

Jeg sender healing til dig i 15-20 min og efterfølgende skriver jeg til dig og følger kort op på, om du er ok.

Hvis der kommer noget op undervejs eller jeg modtager nogle beskeder til dig, så skriver og sender jeg det til dig efter healingen.

Hvis dit hoved alligevel har brug for at forstå det der healing lidt

Kort fortalt så handler healing om at fjerne blokeringer (stagneret energi) i kroppen og fremme kroppens egne evner til at heale sig selv. For det vil kroppen rigtig gerne, hvis den har mulighed for det.

Spændinger og blokeringer sætter sig i kroppen, når vi har for travlt, når noget ikke bliver bearbejdet. Men det kan også være mønstre og overbevisninger vi har med os. Jo længere tid vi ignorerer det, jo mere begynder det at larme. Kroppen er nemlig så klog at den ikke bare sådan giver op, hvis den ikke er i balance.

Healingen går ind og hjælper til at skabe denne balance. Lidt ligesom om den bare flyder ind og hjælper og støtter præcis der hvor du har brug for det. Også uden at du behøver at sætte ord på det.

Energien bevæger sig gennem din krop, dine meridianbaner og dit nervesystem. Nogle steder er mere blokeret end andre og nogle steder kræver mere eller kraftigere arbejde end andre. Som hvis du har ondt i ryggen – nogle gange kan det løsnes relativt let – andre gange kræver det mere arbejde.

Præcis som når jeg arbejder i klinikken, så er der forskel på hvad der skal til for at løsne op. Både på briksen og med healingen oplever jeg, at det er blidheden, der har den store effekt. Vi skal ikke ase og mase på, for at løsne op. Kroppen skal være med i det.

Det fantastiske med healing og energi arbejde er, at det er intelligent – lidt som en bedste ven. Det ved præcis hvad du har brug for og hvor og hvordan den skal arbejde med dig, til lige præcis den situation du er i.