JANUAR - NYTÅRS - TILBUD

Få støtte til den bedste start på året

med 3 x clearing

– til en ny start

– et sundere liv

– blive bedre til at lytte

– noget der blokerer dig i din business

Modtag personlig clearing / fjernhealing til lige netop dit tema

Det er din energi og din problemstilling / blokering jeg arbejder med

Lige nu er prisen på en clearing kr 475 (pr 1. feb 675)

Tag 3 x clearing over 3 uger for kr 1175 (pr 1. feb 1875)

Tilbuddet gælder ved køb i januar måned – eller så længe “lager haves” – der er kun 9 pakker

Healing | Clearing

Healing kan godt være lidt svært at forstå sådan med ens hoved og logik (også for mig!)

Men jeg ved bare, at det er et helt fantastisk og magisk

Vi er så vandt til, at vi skal bruge ord for at kommunikere.

Her kommer vi lidt til kort, fordi healing er jo ikke noget, vi sådan bare kan se.

Vi kan mærke om andre er glade eller kede af det – eller om en person er skide sur – alene ved at fornemme deres vibration. Det hele foregår ofte ubevidst og instinktivt.

Naturen er energi. Sol og vind er energi. Vi kan ikke umiddelbart se vinden. Vi kan mærke den, hvis vi står i den. Eller vi kan se effekten på træer eller vindmøller. Men den er i sig selv ikke synlig.

Så vi, vores syn, sanser, krop – ja hele vores system – opfanger energien og vibrationer.

Det er bare en anden måde at kommunikere på.

Hvad kan clearing / healing helt konkret give dig?

Måske har du allerede “gjort alt det rigtige” eller arbejdet med dit mindset omkring et bestemt emne, men det er stadig ikke sluppet.

Det kan give sig til udtryk på mange måde og være både noget personligt, give sig til udtryk i dine relationer eller forhindre dig i at have den business, du ønsker dig.

Så kan det være, fordi der sidder blokeringer og din energi derfor ikke har sluppet det endnu. Det sidder stadig i dit system. Der skal altså et energiarbejde til for at løsne yderligere. Det er her healing og clearings kan hjælpe dig.

Det kan bl.a. give dig:

Kropsterapi behandling Healing Clearing Mentor Human Design coaching holistisk mindre stress mere ro

Hvad kan du få clearing / healing på?

Du kan få clearing på mange forskellige temaer – noget du føler blokerer eller begrænser dig eller noget der ikke er opnåeligt for dig lige nu.

Det kan både være for dig selv, dine relationer med andre og noget der blokerer dig for at have den business, du ønsker dig.

Helt konkret kan det eksempelvis være:

Mange ting her i livet, kan vi arbejde med og knokle os til. Ofte med en stor portion mod og vedholdenhed.

Men der er ingen grund til at kæmpe så meget med energien, når der er en genvej.

Genvejen er at få lettet den baggage du har med.

Det ramte så meget plet for mig!! - Det skal være mine fokuspunkter i 2023!
En stor tak til dig for den clearing du lavede og den efterfølgende liste med punkterne.
Jeg vil printe listen ud og have den med i min "arbejdsbog".

Sådan lidt mere praktisk

Healing - Fjernhealing - Clearing

Healingen foregår som udgangspunkt* på afstand som fjernhealing. For det fantastiske ved healing er, at energien ikke kender nogen grænser i den forstand. Faktisk har det ofte en kraftigere effekt. Blandt andet fordi du kan slappe af hjemme hos dig selv og ikke skal tænke på at styre bilen hjem bagefter. Du kan blive i din egen lille boble.

*[Ønsker du at få mere konkret guidning og coaching, måske behandling samtidig med din healing – så kan du booke en Body Mind Balance session, hvor du møder op i klinikken eller vi mødes online.]

Vælg et enkelt tema

Du vælger et konkret emne eller tema, du ønsker at arbejde med. Ofte griber det ind i andre områder af dit liv alligevel. Der kan være temaer, der kræver flere clearinger. Hvis det er stort / dybt er det ikke sikkert, det slipper på en enkelt session, men nogle gange gør det. 

Nogle gange får vi en puslespilsbrik i vores udvikling – andre gange et større gennembrud.

Det er lidt som ondt i ryggen. Første behandling er det ikke altid muligt at få alt til at slippe. Så ændrer du lidt vaner og kroppen retter sig ind – og så er den klar til at gå et lag dybere næste gang.

Clearing / Fjernhealing

... hjemme hos dig selv

Healingen foregår på den dag du har booket mellem kl 7 og 16. Du skal ikke gøre noget. Du modtager, uanset hvad du laver på den pågældende dag og det tidspunkt, jeg foretager selve clearingen.

I løbet af dagen stiller jeg ind på din energi og det tema, du har bedt mig om at arbejde med.

Når clearingen er afsluttet skriver jeg hovedpunkterne til dig på en mail.

Angiv et tema, du ønsker clearing på, i notefeltet ved bookning. Vælg et tema pr bookning.

- Tryghed og ro er vigtigt -
Mette har clearet mig i forbindelse med angst og uro.
Jeg følte mig meget tryg under hele processen og blev mødt med en stor professionalisme og ro,
som gjorde det trygt for mig.
Jeg kan varmt anbefale Mette hvis du ønsker forandring i dit liv

Lidt om mig og min baggrund med healing og energiarbejde

Kropsterapi Healing Clearing Mentor Human Design

Som barn oplevede jeg energi, stemninger, andres vibrationer meget stærkt. Det man i dag kalder særligt sensitiv – eller sansestærk.

Vi har alle healingsevner. Da jeg var barn brugte, brugte min mor at lægge en hånd på, hvis vi havde ondt eller brug for ro. 

Jeg husker (og mærker stadig) en gang hun lagde hånden på min skulder, der gjorde ondt. Det føltes lidt som om jeg fik strøm igennem mig. Ikke sådan med stød, men sådan en meget tydelig energi. Men jeg vidste ikke, hvad det var.

Jeg blev forskrækket og syntes derfor at det var ubehageligt.

Siden da, har jeg været nysgerrig på det, men ikke arbejdet med det i mange år. Jeg har dog altid sanset meget og det har været overvældende for mig.

Evnerne, dem har jeg og de er blevet vækket til live igen og fintunet på forskellige uddannelser. 

Healing clearing energiarbejde fjernhealing

Hvis dit hoved alligevel har brug for at forstå det der healing og clearing lidt

Kort fortalt så går clearing / healing ind og clearer vejen for dig, så du kan leve dit liv bedst muligt.

Nogle gange er det så simpelt som at der “blot” skal fjernes  blokeringer (stagneret energi) i kroppen.

Herfra kan du tage de skridt, der er rigtige for dig.

..til at heale sig selv bliver også vækket. For det er faktisk det, kroppen er skabt til. 

Spændinger og blokeringer sætter sig i kroppen, når vi har for travlt, når noget ikke bliver bearbejdet. Men det kan også være mønstre og overbevisninger vi har med os som ligger i vores celler (epigenetisk).

Jo længere tid vi ignorerer det, jo mere begynder det at larme. Kroppen er nemlig så klog at den ikke bare sådan giver op, hvis den ikke er i balance.

Healingen går ind og hjælper til at skabe denne balance. Lidt ligesom om den bare flyder ind, fjerner blokeringer i din energi og hjælper og støtter præcis der, hvor du har brug for det. Også uden at du behøver at sætte ord på det.

Energien bevæger sig gennem din krop, dine meridianbaner og dit nervesystem. Nogle steder er mere blokeret end andre og nogle steder kræver mere eller kraftigere arbejde end andre. Som hvis du har ondt i ryggen – nogle gange kan det løsnes relativt let – andre gange kræver det mere arbejde.

Præcis som når jeg arbejder i klinikken, så er der forskel på, hvad der skal til for at løsne op.

Både på briksen og med healingen oplever jeg, at det er blidheden, der har den store effekt. Vi skal ikke ase og mase på, for at løsne op. Kroppen skal være med i det.

Det fantastiske med healing og energi arbejde er, at det er intelligent – lidt som en bedste ven. Det ved præcis hvad du har brug for og hvor og hvordan den skal arbejde med dig, til lige præcis den situation du er i.

F A Q

Vælg det tema, der fylder mest hos dig lige nu.

Ofte griber det ind i andre områder af dit liv alligevel.

Der kan være temaer, der kræver flere clearinger. Hvis det er stort / dybt er det ikke sikkert det slipper på en enkelt session, men nogle gange gør det.

Det er lidt som ondt i ryggen. Første behandling er det ikke altid muligt at få alt til at slippe. Så ændrer du lidt vaner og kroppen retter sig ind – og så er den klar til at gå et lag dybere næste gang.

Den foregår på den dato du har booket mellem kl 7 og 16. Jeg laver clearingen i løbet af dagen og sender en mail til dig senest kl 16 med hovedpunkterne fra clearingen.

Dermed skal du ikke gøre noget på et bestemt tidspunkt. 

Du kan sætte dig ned nogle stille minutter og lige forbinde dig med dig selv og tillade at modtage effekten, hvis det giver mening for dig. Den virker uanset.

Har du booket en Body Mind Balance session – en healing hos mig eller online, så er tidspunktet selvfølgelig der, hvor du har booket.

Du skal vide, at energierne godt kan begynde at arbejde, allerede når du booker din plads. Hermed har du jo taget en beslutning om, at du er klar til at slippe, det der blokerer – eller i hvert fald arbejde med det.

Du kan derfor opleve uro, følelsesbølger eller gamle/velkendte tematikker der kigger frem, både i og omkring dig, og det er helt normalt – alt sammen kommer blot op for at slippe op til Clearingen

Der er intet du skal gøre under selve clearingen.
Du modtager, uanset hvad du laver på den pågældende dag og det tidspunkt, jeg foretager clearingen.

Det er vigtigt, du får drukket vand efter clearingen, da kroppen og energien arbejder – præcis som hvis du har fået en behandling.

Der kan komme følelser eller andet op og din krop kan rense ud og urin/afføring kan lugte efterfølgende. 

Vær efter clearingen specielt opmærksom på nye input ift. tanker og handlinger – for clearing og handling hænger unægtelig sammen.

Nogle gange får vi en puslespilsbrik i vores udvikling – andre gange et større gennembrud.

Når clearingen er afsluttet skriver jeg hovedpunkterne til dig på en mail.

Du er velkommen til at skrive til mig efterfølgende, hvis du gerne vil dele noget om hvordan tingene lander hos dig, men det er ikke en mentor session som sådan. Så bør du i stedet booke en Body Mind Balance session enten hos mig eller online.

JA, det gør det.

Det virker mindst lige så godt som hvis du var til stede hos mig. 

Du slipper ganske enkelt for at skulle være til stede et bestemt tidspunkt og sted, og kan blot nyde at være i din hverdag.

Det gør det. Punktum 😉

I dagene efter en clearing/healing, så læg mærke til de små og store ting i dagligdagen. Selvfølgelig set i relation til det du har fået clearing på. Men nogle gange kan vi ikke regne ud, hvilken sammenhæng der er til “vores issue” – det giver ofte først mening bagefter.

Måske har du pludselig ikke lyst til sukker mere.

Måske tager du nogle andre valg.

Bliver bedre til at sige nej.

Måske ændres din mening om et eller andet.

Måske påvirkes dit forhold til andre.

Det ved du selv bedst, hvad der passer dig.

Har du lyst til “bare” at få healing og få clearet på et emne, så vælg en fjern-aftale.

– og når jeg skriver “bare”, så er det fordi, det aldrig kun er “bare”. Det har mindst lige så stor effekt

Har du brug for en session, hvor du også får guidning og coaching, måske behandling, så skal du vælge fysisk/online.

Nej, det kan jeg ikke. 

Det er det korte og ærlige svar.

Jeg ved, at clearingen virker og det skifter din energi. Men jeg kan ikke gøre arbejdet for dig.

En stor del af arbejdet, afhænger nemlig af din indsats.

At du tager de skridt og gør det der skal til, det du bliver guidet til at ændre, med den nye energi – i dit nye ståsted.

Det er dit ansvar at bruge dem og tage handling. 

Det er dig der skal gå vejen – du skal selv gå de enkelte skridt.

Det er alt sammen arbejde med energi og fokus er altid på, det du har brug for at arbejde med.

I bund og grund er det forskellige teknikker, jeg anvender undervejs – afhængig af hvad du har brug for.