FAQ

Ofte stillede spørgsmål og deres svar

Indledning
Har du booket et forløb hos mig, så vil du allerede inden din første aftale starte samarbejdet med en snak om din unikke historie.Den første behandling starter med en uddybende snak, hvor vi lige møder hinanden og vi taler om, hvad jeg kan hjælpe dig med.Det kan være du har ondt i hoved, nakke, ryg/lænd, knæ eller mange spændinger et bestemt sted.Det kan også være, du blot vil forkæle dig selv. Vores snak bruger jeg som indfaldsvinkel til behandlingen.

Selve behandlingen
Den første behandling vil foregå på briksen og vil komme store dele af kroppen rundt.Jeg er uddannet Body All Mind Kropsterapeut, så det er her jeg tager mit udgangspunkt.Eksempelvis kan en øm lænd godt stamme fra ben eller fødder og derfor vil jeg komme mere rundt end blot lige der, hvor problemet umiddelbart mærkes.Du vil oftest være næsten afklædt, da det giver dig den bedste behandling og mig den bedste respons fra din krop – Men du er naturligvis dækket varmt og blødt til med tæppe/lagen. Diskretion er en selvfølge!

Afslutning
Behandlingen afsluttes altid med en lille snak som afrunding.Måske et råd til en øvelse, du selv kan lave derhjemme.

Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig.

* Med behandlingen kan du få hjælp til spændinger, skader eller problemer i kroppen og opnå større mobilitet

* Har du kørt i lidt for højt gear, kan du opnå afspænding og afstresning af kroppen* Det kan også være du er aktiv sportsudøver og ønsker hjælp til at restituere bedre, præstere bedre og få mere energi i kroppen.

* Men du behøver ikke fejle noget for at få udbytte af behandlingen. Kroppen har godt af at blive nulstillet og blive arbejdet igennem en gang i mellem, så du slipper affaldsstoffer, opnår mere velvære og energi.

Grundlæggende sætter behandlingen gang i kredsløbet og aktiverer bedre flow i kroppen med bedre blod- og lymfecirkulation. Hermed opnås en udrensende effekt. Det er blot et sidegevinst.

Jeg forsøger så vidt muligt altid at have åbninger i kalenderen, så der er mulighed for at få en tid med kort varsel.

Så tag først et kig i booking kalenderen

Hvis der ikke er noget der passer, er du velkommen til at kontakte mig direkte.Så vil jeg se, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.

NEJ!

Jeg har tavshedspligt om alt, vi taler om og alt, hvad der sker under behandlingen.

Jeg fører journal, hvoraf det fremgår, hvad vi har arbejdet med. Den er ligeledes fortrolig og overholder gældende lovgivning for opbevaring af data.

Jeg er uddannet og certificeret kropsterapeut og behandler efter Body All Mind systemet.

En uddannelse startet af Mikael Kyneb og Martin Bonde Mogensen.

Ved siden af uddannelsen har jeg bestået fagene anatomi/fysiologi/sygdomslære (300t i alt)

Jeg supplerer og videreuddanner mig løbende, så jeg har den nyeste viden og metoder.

Jeg er desuden Registreret Alternativ Behandler (RAB godkendt)

Du kan se en video om uddannelsen Body All Mind her:

Introaften BAM

Kom til infoaften og hør mere om vores Body All Mind uddannelse Torsdag d. 7. december Kl. 19.00-21.30Hejrevej 30, 5 sal2400 København NV

Slået op af KROPSINSTITUTTET i Torsdag den 23. november 2017

Den er faktisk ikke så alternativ!

Ja jeg anvender elementer fra såkaldte alternative behandlinger – eks. zoneterapi – men så alternativt er det jo heller ikke.

Generelt er det ikke specielt alternativt. Men den adskiller sig meget fra andre uddannelser ved at inddrage flere forskellige teknikker, som indgangsvinkel til at løse problemet. Så det er en stor værktøjskasse jeg har med mig

Jeg arbejder med forskellige teknikker. Det vil være manuel behandling, massagegreb, elementer fra zoneterapi, stræk og mobilisering/bevægelse af led (jeg retter ikke nakken, så det behøver du ikke at være bange for).

Det er også pulserende massage, hvor jeg går ind og påvirker bindevævet, lymfesystemet, afspænder og samtidig bruger jeg pulseringsbevægelsen, til at skabe ro i nervesystemet.

Det vigtigste er, at jeg vælger mine redskaber, ud fra de ting jeg kan mærke, der er behov for på de forskellige dele af kroppen og ud fra den problemstilling, vi skal løse sammen.

Nej

Jeg vil rigtig gerne vide lidt om dig, hvorfor du er kommet og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Udgangspunktet er at hjælpe dig bedst muligt – og det er din historie og situation selvfølgelig en del af.

Men det er dig og din behandling.

Nej du skal ikke medbringe hverken lagen, håndklæde eller tæppe.

Jeg har det hele. Altid rent og vasket i allergitestet vaskemiddel, selvfølgelig uden parfume mm.

Skånsomt for både dig og miljøet.

Jeg anvender heller ikke dufte i rummet, så har du allergi burde der ikke være nogen hindring her heller.

Læs hvad andre skriver om en kropsbehandling hos mig her

Hvorfor får jeg mails fra EasyMe? Jeg anvender bookingsystemet EasyMe og derfor kommer kvitteringerne også fra dette system. Har du betalt online i forbindelse med din bookning eller køb, så vil der også stå embetaling.dk på din konto. Det er et betalingssystem godkendt af de danske myndigheder og det er ganske sikkert at anvende. Du kan læse mere om det lige her: https://easyme.dk/embetaling

Ja, det kan du måske godt!

Jeg er RAB godkendt og det er der nogle forsikringer, der giver tilskud til.

Så måske skal du tjekke om det er en mulighed for dig?

Kontakt mig

Du kan også skrive til mig her, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt