BØGER

ny shop skovbog BMB

Skoven kalder

Bogen er en guide til at gå på opdagelse i skovens magi.

For skoven – og naturen – kan så meget mere end blot at være frisk luft og motion.

Skoven kalder inspirerer og hjælper dig til at opleve skoven og naturen endnu mere.

Skoven kan hjælpe os til at finde ro – og finde os selv – i en hektisk og travl hverdag. Den kan hjælpe os til at heale vores pressede og flossede nervesystemer – mindske stress.

Bogen er en guide til at være i skoven, mærke skovens magi og energi.

Det er en invitation ind i træernes vidunderlige verden.

Skoven kalder er fyldt med smukke farvefotos fra skoven, som udstråler skovens energi. Bogen vejleder dig både gennem teksten, med små øvelser og i tale. Et af kapitlerne er nemlig indtalt som en meditation og lydfil, som du kan downloade – et eventyr i sig selv.

195 kr.

En rigtig bog, så du kan se alle de smukke billeder. Den er trykt i premium kvalitet og i formatet 21 x 21 cm. 126 sider.

Ønsker du mere end en bog tilsendt, så køb en enkelt med porto og resten til afhentning, så sender jeg det hele samlet og giver evt. ekstra porto. Bøger sendes til nærmeste pakkeshop.

Skoven kalder e-bog

Vil du bare gerne læse bogen her og nu, så kan det være e-bogen er noget for dig. En tilpasset udgave af den fysiske bog. Dog kommer bogens mange billeder ikke helt til sin ret i en e-bog.

Du får tilsendt en mail med E-bogen (tjek evt. spam). Den kan downloades som PDF – og kan læses på PC, mobil og tablet og også nogle e-bogs læsere.

Læserne siger

Smukke postkort

Postkort BMB