Lad os fejre denne dag!

Date

Lad os fejre denne dag – årets korteste dag – vintersolhverv.

Jamen der er da ikke meget at fejre, tænker du måske?

Jo det er der. Jeg ser altid frem til denne dag i december. Ikke for selve det, at det er årets korteste dag, men fordi det er dagen, hvor lyset langsomt begynder at vende tilbage.

Langsomt bliver dagene lidt længere og vi skal ikke langt ind i januar, før vi virkelig kan mærke det. Mærke at dagen er blevet lidt længere. At solen går ned lidt senere. At energien langsomt vender tilbage og naturen samler kraft til endnu engang at springe ud med de mest fantastiske lysegrønne farver.

Så lad os fejre at lyset vender tilbage og lad os nyde de dagtimer hvor solen skinner

Sidste nye
blogindlæg

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk