Det er sjovere at vinde!

Date

På vej til orienteringsløb på Fanø. Altid et interessant sted at løbe. Det bringer også lidt blandede følelser frem i mig denne gang.

Sidste gang jeg var her, var der DM. Lørdag tog jeg sprint medalje i en stærk besat klasse i Nordbys smalle gader. Søndag var jeg helt ødelagt og måtte for nok første gang udgå (uden synlige skader eller forstuvede fødder) – og så til et DM! Av!

Det er 5 år siden. Efter løbet lørdag gik min krop i selvsving. Havde faktisk døjet med træthed i en længere periode. Nu fik jeg ondt i maven og puls der galopperede afsted hele natten. Alligevel stillede jeg til start næste morgen. Det var jo DM!

Mens jeg forsøgte, kæmpede og bed tænderne sammen sagde kroppen bare fra. Mega ondt i maven og helt kørt over. Jeg var tvunget til at udgå……et nederlag for et konkurrence menneske.

Det var de første alvorlige tegn på at min krop var stresset. Der gik yderligere 3 mdr inden jeg gik til lægen. Der havde min krop skruet så meget op for alt muligt, at jeg ikke længere fungerede. Det skriver jeg om en anden dag.

Men nu er jeg altså tilbage på Fanø. Jeg er stadig konkurrence menneske og vil gerne vinde. Det er bare sjovere. MEN jeg har fået et meget mere afslappet forhold til det nu. Er tilmeldt den korteste bane. Det er sjovt at finde poster og så bliver jeg ikke helt smadret. Respekterer min krop og det jeg kan og har lyst til nu.

Så husk at lytte til din krop

Rigtig god påske

Mange hilsner
Mette
Kropsterapeut og yogalærer

#bodymindbalance #powertoperform #elitemindset #nejtaktilstress #balanceyourbody #bodyallmind #bodytherapy #yinyoga #huskatpassepådigselv

Sidste nye
blogindlæg

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk