At nå et mål

Date

Mit elite mindset har drevet mig langt. Jeg har arbejdet benhårdt mod mine mål. Nogle gange var der kun et eneste stort mål i en hel sæson. Alt andet var forberedelse frem mod dette mål.

Jeg har stået øverst på skamlen mange gange.

Faktisk talte jeg efter en dag – og blev selv lidt overrasket. Så det vil jeg tillade mig at prale lidt med

I biathlon orientering lyder statistikken i eliteklassen:

✔️ 1 x VERDENSMESTER, 1 x sølv og 2 x bronze og en del trælse 4. pladser….

✔️ 35 x DANSK MESTER, heraf 12 individuelle guld, 8 sølv og en enkelt bronze

✔️ 10 samlede sejre i Dansk Biathlon Cup

✔️ 1 x samlet vinder af World Cup og 3 x nr. 2

Nogle af medaljerne kan du se på billedet

Sidste nye
blogindlæg

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk