Jeg var ikke klar!

Date

…. hvis jeg bare havde været smartere – Power to Perform! 

Jeg vil ønske at jeg havde fundet mere balance, da jeg selv var aktiv i elitesport – og samtidig skulle passe et til tider krævende job.

Fået løsnet op for spændinger og skabt flow i hele kroppen – inden det satte sig til udfordringer i kroppen.

Så jeg havde mere kontrol og overskud i min træning. Min venstre skulder drillede altid. Den fik jeg også jævnligt masseret, men det hjalp ikke meget. Her kunne mere målrettet kropsterapi formentlig have hjulpet mig.

Afspænde og strække min krop, forbedre min vejrtrækning og få et lille åndehul i en travl hverdag.

Det at drive en virksomhed, som jeg gør nu, kræver mange af de egenskaber, jeg har som person og som også var meget tydelige i min elitesport. Men nu husker jeg også balancen i det.

Det kræver Power to Perform – og Body Mind Balance.

 

Sidste nye
blogindlæg

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk