Taknemmelig og langsom…..

Date

Taknemmelig og langsom…..

 

Anything worth doing – is worth doing slowly, Mae West

Denne måned forsøger jeg bare at nyde og at være langsom. Trække tiden lidt ud af alt ting. Være lidt langsommere. Det med langsommelighed optager mig faktisk lidt lige nu. Men det tænker jeg, at jeg vender tilbage til i et andet indlæg.

Jeg vil egentlig bare sige tak til dig der læser med. Der bruger din kostbare tid, på at læse de ord jeg skriver og alt det der ind i mellem popper op hos mig. Jeg ved at din tid er dyrebar – så hjertelig TAK

Jeg ser hvert et like, ser hver kommentar og deling og jeg sætter enorm stor pris på det!

Min intention er altid, at der er noget brugbart i det jeg skriver. Så du ikke spilder din dyrebare tid. Ind i mellem er der selvfølgelig også lidt salg – jeg skal jo leve. Men jeg prøver at tænke ind, at det skal gavne en af jer, der er så skønne at følge med.

Så TAK fordi du følger med ❤❤❤

Sidste nye
blogindlæg