Hårdt eller blidt?

Date

unik body mind balance mentor yoga kropsterapi healing coaching vejen hjem

Der er noget vi bliver nødt til at tale om

….  eller kigge på og blive bevidste om.

  • Den måde vi behandler os selv på
  • Den måde vi taler til os selv på
  • Den måde vi lader andre behandle os eller tale til os
  • Den måde vi suger informationer til os
  • Det vi tillader at trænge ind i vores system og måske endda slå rod der

Den måde vores nervesytem reagerer på det hele

Den måde vi behandler os selv på – er det med hårdhed eller blidhed og tålmodighed?

Og hvordan lader du andre behandle dig?
Jeg vil gerne tage fat i netop det i dag.
Sådan helt bogstaveligt.

Da jeg uddannede mig til kropsterapeut fulgte jeg med. Jeg ville jo gerne lære.
Det gjorde jeg også.

Rigtig mange af vores øvebehandlinger og tilgange var hårde, voldsomme og grænseoverskridende for mig og mit system. Det føltes som i bedste fald, et forsøg på at fremprovokere en forløsning. Jeg tillod at mine grænser blev overskredet. Jeg bed tænderne sammen og holdt ud. Lukkede ned. Det lærte jeg rigtig meget af, men fik ikke megen behandling ud af det.
Da jeg var færdiguddannet fik jeg for alvor  mulighed for at mærke efter hvilken slags behandler er jeg egentlig? Hvordan arbejder jeg bedst?

Det blev et opgør med det jeg havde lært - eller rettere - jeg gik den modsatte vej

Hos mig er en behandling derfor blid, med nærvær og i et samarbejde med dig, din krop og dine grænser. Måske ved du ikke engang, hvor dine grænser er. Eller du tror du skal bide tænderne sammen og holde ud, ligesom jeg selv gjorde? Det er altid et samarbejde om at skabe tryghed i dit nervesystem.

Jeg mærker ganske enkelt, at det er der hvor vi kommer længst. Det er der hvor behandling virker. Det er der hvor vi kan begynde at mærke os selv og vores egen krop og behov.

– og ja, det kan være en lang rejse afhængig af dit udgangspunkt og hvordan du behandler dig selv i hverdagen. Hvad du er vandt til.

Men det første skridt handler om at beslutte dig for at gøre noget andet.

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg