Mærker du boblerne i dit liv?

Date

bobler trivsel stress søvn vejen hjem coaching body mind balance

Lad boblerne beruse dig!

Er du god til det, du gør?

Ja, det tænker jeg, at du er – men er det det, du er allerbedst til?

Trives du med det?

Brænder du for det?

Gør det dig glad, udfordrer det dig på den gode måde, giver det bobler i hele dit system?

Bobler (altså ikke alkohol-bobler) der giver dig den her form for glæde og mening helt dybt inde?

 

I årevis har jeg arbejdet i jobs, jeg var rigtig god til. Jeg havde bl.a. en evne til at se mønstre, analysere og holde overblikket. Jeg var rigtig god til at sætte mig ind i komplekse ting og trække essensen ud af det. Til at få opgaverne gjort og levere et resultat.

Jeg var også rigtig god til at mærke alt og alle omkring mig. Det var ikke altid en fordel, når man som jeg var en del af et storrums kontor. Til gengæld opfangede jeg jo alle brikker, der lige skulle falde på plads til at løse en opgave.

Men der manglede altid et eller andet. Min løsning blev at søge videre – nyt job, ny arbejdsplads, nye opgaver.

Men det var aldrig løsningen.

For ja, jeg var virkelig god til mit job, men det gav mig ikke bobler i maven…

Evnerne…

.. har jeg selvfølgelig stadigvæk. Jeg bruger dem bare på en anden måde i dag – og det giver mig bobler i hele mit system. Det er her jeg trives.

Og alle de erfaringer, jeg har gjort mig undervejs, de har bestemt ikke været forgæves. Det har været den vej, jeg (åbenbart) skulle gå, for at nå dertil hvor jeg er i dag.

Men jeg ved også nu, hvordan det er at præstere, at levere, at være verdensmester, at bruge mig selv til det jeg er god til – men ikke at trives, at blive meget syg af stress, at gå på kompromis med mig selv, ikke at have kontakt til mig selv og min krop, sove dårligt og for lidt i årevis, at overleve fra dag til dag……

Og ikke mindst at vende det hele om og finde vejen hjem til mig selv, få kontakt til mig og min krop, finde indre ro, glæde, passion, boblerne, finde min rette hylde, at lege mig til at kunne løbe igen…..

Som bare nogle stikord på min rejse indtil nu.

En rejse med mod og tillid til at lytte og mærke efter og at et skridt ad gangen, er det rette vej. Med kroppen som medspiller – ikke blot en der er her fysisk.

Kunne jeg have gået vejen alene? Nej, det tror jeg ikke. Og jeg tror ikke, at vi er her for at gøre alting selv. Men der er kun en, der i sidste ende kan tage de enkelte skridt – mig selv.

Stikord på en livsrejse

Det her er selvfølgelig kun et meget kort udsnit og indblik – ja nærmest stikordsform. Jeg er jo faktisk i gang med at skrive om det, men det tager åbenbart tid at få det gjort/prioriteret.

Så hvad vil jeg med det her til dig i dag?

Jeg vil gerne invitere dig til at mærke efter (hvis du altså har kontakt til at kunne det), hvordan du egentlig trives. Og har du ikke kontakt, men overlever fra dag til dag – så er det der, du skal starte. Med at få kontakt.

For jeg ønsker faktisk, at du har kontakt til dig selv. Jeg ønsker også, at du ikke bare kan mærke dig selv, men at du rent faktisk trives i og med dit liv.

Og husk at ingen behøver gå vejen alene. Det kan være du har en tæt på dig, der kan hjælpe med at stille de rigtige spørgsmål og lytte. Det kan være du ved lige hvem, du har tillid til, der kan hjælpe dig. Og selvfølgelig er jeg også lige her til at hjælpe dig hjem til dig selv.

Det første skridt er at tage en beslutning og derefter at række ud. Du er altid velkommen til at kigge rundt her på min hjemmeside eller tage kontakt til mig for en snak.

Jeg ønsker dig en skøn dag – og liv

Kærlig hilsen

Mette

Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg