Body Mind Balance

Session

Velkommen hjem – tilbage til dig og din indre ro

den indre ro, der er din styrke

Uanset om du har smerter, spændinger eller uro, så er første step at finde ind til din indre ro.

Finde ind til der, hvor du er i ro, ”neutral” og nulstillet.

Det er der, din indre ro bliver til din indre styrke, og du kan ændre din tilstand.

Mødet med DIG

Det kan godt være lidt svært at beskrive, hvad jeg gør, med ord. Men jeg prøver alligevel. Måske det alligevel resonerer med dig, og dit system forstår energien i det – noget som vores hjerne ikke altid er bevidst om, og ord ikke er dækkende for.

Vi starter altid med at tale sammen. Hvad har du brug for hjælp til, hvor er du lige nu og måske hvad ønsker du mere af?

Jeg lytter til dig – dine talte ord, det der ikke bliver sagt, og det din krop og energi fortæller.

Alt er et samarbejde med dig. Jeg søger at skabe ro og tryghed i dit system. Lade det hele lande i nærvær, blidhed og ro, hvor det er muligt at arbejde og transformere, det der er klar til at transformere. Det forceres ikke. Det sker i respekt af din egen krop og system som guide. Guidning af tempo og parathed. Nogle ting tager tid, og andre ting kan opløses eller transformeres ved et fingerknips. Det er din energi, der sætter tempoet og retning.

Jeg arbejder ind på celleplan. Det er som om, min forståelse af energi og vibration er meget dyb. Som om de ord ikke er dækkende. Det er som om, jeg arbejder med cellernes vibration eller helt ned i molekylerne og mærker dem. Som et ekkolod mærker jeg kroppens respons og vibration. Dermed mærker jeg også, hvor der er flow og hvor der er blokeringer.

Jeg anvender min intuitive forståelse og min klarfølelse/hørelse/syn til at tune ind på, hvad blokeringerne handler om, hvis der skal en dybere transformation til. Andre gange kan jeg opløse dem alene ved at arbejde med kroppen, celleplanet og energien i det.
Jeg arbejder både med mine hænder, men det er også tydeligt for mig uden at røre.

At lande med det, der er

En Body Mind Balance session er ganske enkelt min kerneydelse (og også en del af mine forløb).

Det er ikke så vigtigt, hvad det præcise redskab er. Det vigtigste er, at jeg faktisk ser dig og mærker, hvad der er behov for, for at komme videre. Jeg vil ikke sige at ”komme i mål”, for det gør vi ikke altid. Vi bliver ikke altid smertefri, og vi kan ikke ændre det, der er sket. Men vi kan lande et sted, hvor vi har en indre ro til at være med det.

Derfor er det heller ikke altid, at en enkelt session kan løse alt. Det er ikke et quickfix, men jeg ved, at vi kan gøre meget og ser muligheder.

Praktisk

Første session hos mig varer ca. 75 min (voksne og unge fra 13 år)

Jeg ønsker, at vores tid sammen har så meget frihed som muligt og så lidt ramme som muligt. Desuden er det ikke seriøst at tilbyde dig kun en kort session, så vi ingenting kan nå.

Du booker en “1. session – Body Mind Balance” hos mig. Sessionen varer ca 75 min – sæt gerne god tid af, så vi kommer godt rundt og så skal vi ikke sidde og holde øje med klokken. 

Indholdet er så frit som muligt. Jeg anvender de værktøjer, der bedst matcher dit behov her og nu.

Det kan eksempelvis være blid behandling, healing/clearing, coaching.
Alt med nærvær, blidhed og ro. Konkret og brugbar guidning og vejledning.

Vi når det, der er muligt her og nu, men det kan også være en del. Så kan det godt være, at vi skal arbejde videre en anden dag, for at komme dybere. Det kan også være, at et forløb er det bedste for dig.

Det er nødvendigt at energien arbejder med og at vi ikke forcerer noget – det kan ikke lade sig gøre. Vi kan godt tage kvantespring, men så er det fordi, vi er klar til det. Der er brug for integration ind i mellem vores spring.
Det er også derfor, at et kortere eller længere forløb kan give mening.

Uanset, om du er til en enkelt session eller et forløb, så er du hjerteligt velkommen.

Det vigtigste er faktisk, at du tager handling og gør noget.

Som udgangspunkt er sessionen fysisk i min skønne, rolige klinik, men kan også fint være online. Hvis vi skal mødes online, så skriver du det blot til mig, når du booker. Så sender jeg information til dig i god tid inden.

Pris – 975 kr  

Enkelt session eller forløb (pakke)?

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste ting ikke bare går væk med et fingerknips. Det vil være dybt utroværdigt, at love dig det. Lige så vel som det vil være useriøst, at første session ikke har en vis længde af tid.

Du ved, hvor længe du har gået med det – og hvor dybt du vil arbejde. Men du kender måske ikke helt det fulde omfang og behov.

Har du brug for flere enkelt sessioner, så lad os sammen finde det, der passer til dig. Der er mulighed for at købe et klippekort.

Eller du kan vælge et forløb, hvor du får dybere udbytte af din tid – og penge.

Der er p.t. følgende muligheder for målrettede forløb:

Mindre stress – Mere ro – målrettet mod dig der er på vej ud i eller ramt af stress.

Body Mind Balance forløb – et overskueligt forløb med en ramme på ca 3 mdr.

Vejen hjem – et forløb rettet mod personlig udvikling over ca 5 mdr. Her indgår sessionerne som en kerneydelse, sammen med clearing/fjernhealing og Human Design. 

Behandling af børn og unge

Børn og unge er også meget velkommen hos mig. 

Børn og unge har også brug for at finde ro, blive set og hørt. De kan også rende ind i en krop, der driller.

– og så har de i den grad også brug for at få nervesystemet til at slappe af og i bedre balance, så de kan opbygge et overskud til at være i livet. De har brug for et sted, hvor de bare kan være, uden der bliver stillet krav eller de skal forholde sig til alt muligt hele tiden.

Forældre må meget gerne blive under behandlingen. Det er barnets tid, men det kan også være trygt at far eller mor er med.

En børnetid er ofte 45-50 min – Første gang dog lidt længere, så der er god tid til lige at møde hinanden på en god og tryg måde.

Er barnet 13 år eller mere, er det en voksentid. Der er ikke nogen konkret nedre aldersgrænse, men spædbørn og helt små børn vil jeg som udgangspunkt henvise til en, der er mere specialiseret i det område.

unik body mind balance mentor yoga kropsterapi healing coaching vejen hjem