Bindevævet er det nye sort

Date

Normalt tror jeg ikke på alt der skrives, men de har nu fat i noget helt rigtigt her.

Bindevævet er det nye sort

Ja, det ved vi godt i yogaens verden og der anbefales da også bl.a 2-3t yoga om ugen for at strække bindevævet. Et velfungerende bindevæv modvirker eks cellulite og måske gemmer de 80% uforklarlige rygsmerter sig her.

Så læs med og bliv klogere på din krop og hvordan du kan fremme dit velvære. Måske du skal med til yin yoga, hvor vi netop arbejder i dybden med bindevævet?

http://www.bt.dk/sygdomme/du-maerker-det-foerst-naar-der-er-noget-galt-aarsagen-til-dine-smerter-kan-gemme-?utm_source=facebook

 

Sidste nye
blogindlæg

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk