Dovne yoga – eller slow yoga

Date

Dovne-yoga eller slow yoga?

En af mine dejlige deltagere kaldte forleden yin yoga for dovne-yoga. Man bliver i hvert fald lidt doven i sine bevægelser og hovedet. Jeg vil måske hellere kalde det slow yoga. Vi skruer ned for tempoet, bevæger os lidt i slow-motion og skruer lidt ned for tankerne, ambitionerne, kontrollen og to-do listerne. Vi hiver lidt i bremsen, slapper af og finder mere balance i os selv.

Yin yoga er også at være, acceptere, give slip, være nysgerrig, skabe rum og velvære, skabe balance.

Vi er i stillingen i lang tid, vi accepterer, at det er sådan, vi er i dag. Kroppen giver langsomt slip og måske tillader den, at vi kan smelte lidt dybere. Vær nysgerrig omkring din krop og sind og hvad den fortæller dig netop i dag. Vi skaber rum til os selv og i os selv.

Ikke mindst – vi skaber mere balance i kroppen og i hverdagen. Vi er på hele tiden, vi knokler af sted. Vi skal lige nå det og det og måske kan vi også lige nå en ting mere. Vi er i yang mode det meste af vores tid. Selv når vi bilder os ind, at vi slapper af – så ser vi tv, er på facebook, computer eller træner. Derfor har vi brug for yin-tid og skabe mere balance. Være stille, bare lytte indad og bare være.

Nyde før yde

Body Mind Balances billede.

Sidste nye
blogindlæg

Jeg holder ferie uge 29-31

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk