What’s not to like?

Date

Balance i krop og sind kan også hjælpes godt på vej af en tur i naturen.

Jeg nyder så meget, at aftenerne er blevet meget lysere og at jeg kan nå en tur i skoven efter arbejde. I dag var der dobbelt gevinst – min tur gik forbi hele to kilder og fandt både blå og hvide anemoner. De er så fine lige nu. Husk i øvrigt at de er pænest på stedet og de blå er helt fredet.

What’s not to like?

Body Mind Balances billede.

Sidste nye
blogindlæg

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk