Naturen tæt på

Date

Sidder og kigger ud og nyder det sidste dagslys – hurra for de lange lyse dage. Vore grund er en naturgrund med træer, vilde hindbær og masser af blåbær. Lige nu er der også masser af skvalderkål på vej op og fine anemoner. Dejlige grønne spirer. 

En af de store glæder ved at have en naturgrund er også at naturen er så tæt på. Lwige nu sidder jeg og kigger på vores næsten husdyr. Det kommer forbi i perioder. I dag har det været her tre gange – mens vi har været hjemme.

Et der er lidt mere spændende end alle fuglene, egernet og ind i mellem også pindsvinet. Det har ikke været her siden sidste sommer – hvis det altså er det samme.

Denne gang er det her længe – rådyret. Ind i mellem kigger det op og ind mod mig, for så at gufle videre. Den ser sulten ud og ligner faktisk en der spiser for to eller flere. Måske vi skal have små rådyr på besøg i år?

Nogle gange er de helt inde på vores terrasse – det er da fantastisk.

#balance #naturesbest #naturelovers #rådyrpåbesøg

Sidste nye
blogindlæg