Yoga i ferien?

Date

Nye vaner

Du kan selv lave lidt enkelt yoga – blot en enkelt stilling er bedre end ingenting. Det behøver ikke være lang tid, du sætter af til det. Sommerferie tid kan være en god tid til at gøre lidt af det, man ikke ellers får tid til. Ændre lidt på sine vaner. Måske bliver du så glad for det, at du kan tage det med ind i hverdagene, når de begynder igen.

Ferie yoga

Er du ude at rejse, hvad enten det er i bil eller med fly, så kan du også have god gavn af en enkelt stilling, når du når frem. Ved at bevæge dig lidt, så du får cirkulation i kroppen igen.
Du kan lave yoga på hotelværelset, i haven, stranden eller hvor du nu er. Det behøver ikke være særligt avanceret, bare bevæg dig lidt, som det føles godt. Mærk efter i kroppen, hvad den har brug for lige nu. Det kan være et godt stræk du lige holder lidt, mens du tager et par gode vejrtrækninger. Det kan også være en rotation af ryggen eller du kan lave / slutte af med et par minutter med benene op ad væggen.

Legs up the wall

2016-05-04 19.19.03Stillingen ”benene op ad væggen” laver du ved at lægge dig på gulvet eller sengen på den ene side. Benene skal ligge langs væggen og overkroppen vinkelret på væggen, så du danner en vinkel i hoften. Skub bagdelen helt ind til væggen.
Så lægger du dig om på ryggen og benene følger med op ad væggen. Stræk benene så meget du kan og bare lig og vær så afslappet som muligt. Du kan evt. lægge et tæppe eller en lille pude ind under hofterne, hvis det får dig til at slappe endnu mere af. Armene kan ligge lidt ud fra kroppen eller på maven.
Det er en af mine ynglings stillinger og den er også god til at falde til ro og i søvn på. En blid omvendt stilling, der virker beroligende på nervesystemet og derfor virker afstressende på kroppen.
Hvis du vil have flere gode stillinger til at sove på så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Det finder du her: https://bodymindbalance.dk/nyhedsbrev/

Sidste nye
blogindlæg