Yin Yoga Boost

Date

7-dages Yin Yoga Boost til mere balance

 
Tag lidt af sommerens ro med ind i hverdagen og efteråret. Deltag i dette lille 7-dages boost og mærk hvilken forskel det gør i din krop. Der er en stilling til dig hver dag, så du skal sætte 10-15 min af og en længere guidet sekvens til dig søndag.
 
Det er overkommeligt og alligevel gør det en forskel. Vi strækker kroppen, trækker vejret og fokuserer på os selv et øjeblik. Yin Yoga beroligerer nervesystemet og sænker stress niveauet i din krop. Derudover kan det bl.a. hjælpe dig til mere smidighed, afhjælpe en øm og stiv lænd, hovedpine mm.
 
Brug det som en lejlighed til at bringe lidt af feriens langsommelighed og grounding med ind i hverdagen. Eller brug det som et afsæt til at skabe en god vane for dig selv med et lille fri rum bare til dig. Der er ingen, der forlanger, at du skal sætte en time af hver dag til yoga. Meget mindre kan gøre det og det håber jeg, at du vil opdage i dette lille boost.
 
Ugen slutter med en sekvens, hvor jeg guider dig igennem stillingerne.
 

Sådan deltager du

Du bestemmer selv, hvornår på dagen du laver stillingen. Det er ganske gratis at deltage – du skal blot investere lidt af din tid
Se mere på fanen her: Yin Yoga Boost
 
Kast dig ud i det og mærk hvilken forskel det gør <3

Sidste nye
blogindlæg