7-dages Yin Yoga Boost til mere balance

 
Tag lidt af sommerens ro med ind i hverdagen og efteråret. Deltag i dette lille 7-dages boost og mærk hvilken forskel det gør i din krop. Der er en stilling til dig hver dag, så du skal sætte 10-15 min af og en længere guidet sekvens til dig søndag.
 
Det er overkommeligt og alligevel gør det en forskel. Vi strækker kroppen, trækker vejret og fokuserer på os selv et øjeblik. Yin Yoga beroligerer nervesystemet og sænker stress niveauet i din krop. Derudover kan det bl.a. hjælpe dig til mere smidighed, afhjælpe en øm og stiv lænd, hovedpine mm.
 
Brug det som en lejlighed til at bringe lidt af feriens langsommelighed og grounding med ind i hverdagen. Eller brug det som et afsæt til at skabe en god vane for dig selv med et lille fri rum bare til dig. Der er ingen, der forlanger, at du skal sætte en time af hver dag til yoga. Meget mindre kan gøre det og det håber jeg, at du vil opdage i dette lille boost.
 
Ugen slutter med en sekvens, hvor jeg guider dig igennem stillingerne.
 

Sådan deltager du

Du bestemmer selv, hvornår på dagen du laver stillingen. Det er ganske gratis at deltage – du skal blot investere lidt af din tid
Se mere på fanen her: Yin Yoga Boost
 
Kast dig ud i det og mærk hvilken forskel det gør <3

Yin Yoga Boost til mere RO og BALANCE

 
Stillingerne er både til dig, der suser rundt i skoven eller på landevejen og gerne vil være lidt mindre stiv i kroppen.
Det er også for dig der har brug for mere ro i en travl hverdag eller er lidt stresset.
 
Det kan det bl.a. hjælpe dig til mere smidighed, afhjælpe en øm og stiv lænd, hovedpine mm.
 
Sæt 10-15 min af til en stilling hver dag. Eller sæt øvelserne sammen til et lille program.
Det er overkommeligt og alligevel gør det en forskel.
 
Vi strækker kroppen, trækker vejret og fokuserer på os selv et øjeblik. Yin Yoga beroligerer nervesystemet og sænker stress niveauet i din krop. Skaber mere plads i din krop.
 
 
Brug det som en lejlighed til at bringe lidt langsommelighed og grounding ind i hverdagen. Eller brug det som et afsæt til at skabe en god vane for dig selv med et lille fri rum bare til dig.
 
Der er ingen, der forlanger, at du skal sætte en time af hver dag til yoga. Meget mindre kan gøre det og det håber jeg, at du vil opdage i dette lille boost.
 
Vil du opleve mig live og have personlig guidning på små hold, så kig på siden her
 
 
 
*Alle kan deltage – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Hvis du har specifikke skader eller skavanker er det vigtigt, at du selv mærker efter i din krop om det føles OK. Ellers vil jeg anbefale, at du prøver en rigtig klasse eller kontakter mig, hvis du er i tvivl.
 
 
Kast dig ud i det og mærk hvilken forskel det gør <3
 

1 – Dragon – til hoftebøjerne

2 – Butterfly – åbne hoften

3 – Swan – baller

4 – Melting heart – skulder/arme/ryg

5 – twist – hofte og lænd

6 – Legs up the wall – sov godt

 

Samlet oversigt

social facebook box blue icon

Værsgo' få 10 dages yoga uden binding

Få de første 10 dages abonnement, herefter 69 kr pr måned
Første betaling efter 10 dage – opsiger du inden første betaling, koster det ingenting

Jeg holder ferie uge 29-31

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk