En rejse med retning

Date

Wow – har igen været 3 dage i København på endnu et modul af min behandler uddannelse. Faktisk var det opsamling og evaluering, der var på programmet, for jeg er allerede halvvejs i uddannelsen. Kan nu kalde mig 2. års elev. Lidt vildt at tænke på, hvor tiden bare flyver af sted. Men også hvor vildt et år det faktisk har været.

 

Da jeg havde været af sted på allerførste modul, skrev jeg dette indlæg. En beretning om en rejse:

 

https://bodymindbalance.dk/2016/05/01/en-beretning-om-en-rejse/

 

Hvor er der meget rigtigt i det. Kan heller ikke lade være med at tænke på alt det der er sket og hvor meget jeg har flyttet mig på det år.

 

Det har været et vildt år. Det er gået vanvittigt stærkt ind i mellem – så jeg næsten ikke selv kunne følge med. Det har været personlig udvikling på højt plan. Det har været en rejse om at finde ind til sin egen kerne. At finde et ståsted i livet.

 

Nu underviser jeg i yoga og jeg behandler, så snart jeg kan finde tid til det i min kalender. Har lejet lokale og fået en fast base. Det er så fint alt det der sker og jeg glæder mig så meget over det hele. Spændt på hvad det næste år mon bringer.

 

Destinationen på rejsen er endnu ikke bestemt, men den har retning.

 

The question is not how long the journey will take – if you are on right track and in the right direction – you will get there

Sidste nye
blogindlæg