Power To Perform

Date

POWER TO PERFORM

Ønsker du at optimere din præstation? Så læs lige med her…

Er du gået off-season efter en lang og krævende sæson – måske er du allerede på vej ind i grundtræningen til næste sæson?

Jeg husker tydeligt denne tid, fra da jeg trænede på eliteplan. Det var faktisk ret dejligt, når sæsonen endelig var slut. Hverken kroppen eller hovedet gad mere. En periode med fri eller helt rolig/ alternativ træning. Lidt mindre restriktiv kost.

For så at starte roligt op på vinterens grundtræning til næste sæson. Hele grundlaget for at præstere næste sæson, skulle bygges gennem vinteren.

Langt og langsomt

Det var altid dejligt at kunne tage de her lange rolige ture i skoven. Der var system i træningen, men der var ikke konkurrencer, der skulle præsteres til. Jeg kunne bygge det hele op, stille og roligt. Få mængden bygget op, så kroppen var klar til forårets mere hårde træning.

En gang i mellem er der også lidt småskader, der skal hele efter sæsonen. Jeg har nu aldrig døjet meget med skader, men kroppen var godt brugt.

Optimering?

Jeg fik regelmæssig massage. Mest for mine stive og ømme kontor skuldre, men også ind i mellem for mine ben.

Hvis jeg havde den viden, jeg har nu, ville jeg have sørget for at holde min krop mere ved lige under vejs. Med yoga. Med regelmæssige kropsbehandlinger. Så jeg kunne restituere bedre. Så jeg kunne præstere bedre. Alene det, at hvis jeg havde vidst, at jeg kunne optimere min præstation med yoga eller kropsbehandlinger, så havde jeg uden tvivl brugt dem i stor stil. Alt hvad der kunne optimere havde høj prioritet.

 

Power To Perform

Så hvis du er i off-season eller grundtræningsmode, så overvej lige om følgende kunne være noget for dig?

En Body All Mind Kropsbehandling hos mig, afspænder og mobiliserer, arbejder med dit bindevæv og fjerner affaldsstoffer i din krop. Den giver ro til dit nervesystem og skaber energi og flow i din krop. Jeg har selv været der, så jeg ved hvad der sker i din krop og hvad den har brug for

Har du lyst til at prøve, så kig nærmere her:

https://bodymindbalance.dk/book-her/

Sidste nye
blogindlæg