Keder du dig?

Date

Indrømmet….

Jeg kan lige så godt være ærlig – jeg kan godt få for meget af at være sammen med andre hele tiden……!

Ikke fordi jeg ikke kan lide dem. Men jeg har brug for bare at være mig selv en gang i mellem. Lade batterierne op – så jeg faktisk har overskud til at være sammen med andre, når jeg så er det.

Jeg bilder mig selv ind, at det ikke er et fravalg af mine kære – familie og venner, arrangementer – det er et aktivt tilvalg af mig selv. Ikke for at være egoistisk, men netop for at kunne lade op og have overskud.

Jeg har egentlig altid haft det sådan. Men det er nok først de seneste år, jeg er blevet bevidst om det og har taget hånd om det, taget hensyn til det.

Så hvordan gør jeg så?

Jeg er først og fremmest opmærksom på ikke at få for meget i min kalender. Der skal være åndehuller. Der skal være plads til at lave ingenting, hvis det er det, jeg har brug for. Har alle børn ikke hørt – det er sundt at kede sig? Det tror jeg faktisk det er! Ikke at kede sig for at kede sig som sådan.

Men fordi vi ikke laver noget som helst, når vi keder os. Det er blot hovedet, der er vænnet til hele tiden at være aktivt. Et hoved og en krop der er på hele tiden. Altid i gang med et eller andet. Et nervesystem der hele tiden er aktivt og på vagt. Det tænker jeg, at jeg vender tilbage til en anden god gang i nær fremtid.

……Hvis ikke jeg får puttet mig-tid ind i kalenderen, så bliver jeg ærligt talt sådan lidt irriterende at være sammen med…. Jeg ved det godt

Hvis nu du skal være helt ærlig – har du det så lidt på samme måde?

Påske = familiefrokost, familie…

Om ikke så længe er det påske. En højtid, som for mange er lig med familiefrokost, familietur til sommerhus, familieferie eller andre gøremål, der indbefatter aktivitet og sammenkomster med andre mennesker. Hvis du nu har det lidt ligesom mig – og endnu ikke har booket din kalender fuldstændigt – så har jeg et lille åndehul til dig.

Jeg laver en yin yoga klasse 2. påskedag (d. 2. april), hvor du kan få et lille break. Det er 2,5 time med dig i fokus. Vi kommer helt ned i gear, får kroppen til at slappe af. Får lidt ro i nervesystemet. Vi slutter af med en lang guidet meditation – og lidt the, nødder/frugt og chokolade.

Har du lyst, kan du læse mere her og booke din plads direkte. Der er 8 pladser i alt så vent ikke for længe med at beslutte dig.
———-

Uanset hvad du vælger, så sørg for at få booket lidt plads ind i din kalender. Så der bliver plads til at trække vejret, kede sig, løbe en tur i skoven – eller hvad du nu har brug for af åndehul.

Mange hilsner
Mette
Kropsterapeut og yogalærer

Du finder min yogakalender her

Læs mere om mine behandlinger her, hvis du har brug for mere mobilitet, færre spændinger og mere overskud.

Sidste nye
blogindlæg