Vind eller Forsvind!

Date

 
Nogle gange lykkedes det at nå mit mål. Nogle gange lykkedes det ikke.
 
For mig var det lidt vind eller forsvind! Jeg gik benhårdt efter at vinde.
 
Hvis ikke det lykkedes, gik jeg skuffet hjem.
Jeg gik også straks i gang med at analysere, hvad der gik galt.
 
Vandt jeg, så analyserede jeg faktisk også en hel del.
 
Jeg er ambitiøs – og der er altid noget, der kan forbedres.
Noget der kan optimeres og gøres bedre.
 
Min sport er kompleks og sammensat af mange dele både fysisk, teknisk og mentalt. Så der er altid et eller andet, der kan gøres bedre.
 
Så uanset om jeg vandt eller ”tabte”, så var der noget, der kunne forbedres. Det var en hård verden at leve i, men også en spændende verden.

Der var altid noget at arbejde med.

Er du også hård ved dig selv?

Sidste nye
blogindlæg

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk