Naturen kan heale

Date

20200704_133147

Naturen kan heale

Der er ingen tvivl i mig – Naturen kan hele os/heale.

Det er klart min favorit, hvis jeg har brug for ro og brug for at geare ned.

Jeg har brug for at mærke og opleve naturen hver eneste dag.

Mit nervesystem har brug for det. Mit hoved, min krop.
Min vejrtrækning.

Mærke ro, lyde, dufte.

Se den fantastiske film nedenfor, om hvordan naturen heler.

Naturen burde uddeles på recept. Være førstevalget i mange tilfælde inden der ordineres piller og medikamenter af forskellig slags.

Der er et skifte undervejs i filmen – Prøv at lægge mærke til hvad det skifte mellem natur og by undervejs gør ved dig?

Kan du også mærke det i din krop?

Hvad gør du for at heale dig selv?

Kh Mette
Body Mind Balance

Body All Mind Kropsterapeut
Yin Yogalærer
Livsforvandler Coach

Sidste nye
blogindlæg

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk