Husk at gøre det der gør dig glad

Date

glæde balance biathlon dansk mester

Husk at gøre mere af det, der gør dig glad

En godt brugt weekend er til vejs ende. Flader ud og slapper af ovenpå 3 dages konkurrence i biathlon.

En sport med mange elementer – fysik, teknik til at finde vej og til at skyde – og så hele omstillingen i mellem de enkelte dele.

Ikke et favorit terræn dog…. Mange troede det var hjemmebane blot fordi vi bor relativt tæt på, men det er det ikke for mig. Dels er det militært område og dels har jeg ikke løbet orienteringsløb der siden et natløb for maaange år siden, hvor soldaterne samtidigt afholdt øvelse – rigtig dårlig kombi 🤔

Taknemmelig for at min teknik er skarp – både til at finde vej og til at skyde, så blev det til sejr i alle konkurrencerne – med fokus på netop teknikken og samtidig at lytte til kroppen. Så jeg gik, når jeg havde brug for det og løb, når det føltes godt. Hvilket også var muligt en stor del af tiden, men bare med den frihed, at gå når det var det bedste for mig. Skydningen var faktisk fremragende hele weekenden. Det er som at cykle, man glemmer det aldrig, men træning belønnes altid, heldigvis. Så ingen strafrunder til mig 😀
Alt i alt dejligt at være med igen og 4 sejre er da også helt ok 😉

Husk at gøre mere af det, der gør dig glad og ikke mindst tillade dig selv, at gøre det på DIN måde, så det passer til din energi.

– og til sidst, tak til min chef for at jeg ikke skal på arbejde i morgen 😉

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg