Kan man præstere og …

Date

præstation balance konkurrencegen

Kan man præstere og samtidig have det godt?

 

Ja, det mener jeg godt man kan!

Hvis vi samtidig lytter til kroppen og ikke presser præstationen igennem.

For mig har det været en læring i sig selv. Jeg har altid præsteret ved at presse mig selv, min krop, ja hele mit system.

Men i weekenden ved DM biathlon, som jeg skrev om i mit seneste opslag, så lykkedes det virkelig at vende det mindset for alvor.

Jeg lod hele tiden kroppen have det sidste ord. Den bestemte tempoet hele vejen igennem. Ja faktisk også om jeg overhovedet skulle deltage den enkelte dag. Ikke noget med at egoet og hovedet fik lov at presse noget igennem.

En krop der havde det sidste ord.
Fokus på glæden til sporten.
Lege mig igennem.
Fokus på det tekniske.

Var det sjovt?
Yep, det var det

Man kan godt præstere og samtidig have det godt – og sjovt!

Lader du din krop bestemme og guide dig?

En session eller forløb hos mig, gør dig i stand til enten at begynde eller bliver bedre til at lytte til dig selv.

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk