Vi kan ikke ændre vores fortid

Date

Vi kan ikke ændre vores fortid

… men vi kan ændre, hvordan vi forholder os til den.

Vi kan arbejde med nuet og dermed skabe vores fremtid.

Når vi lærer at lytte til os selv, så kan vi se, høre og mærke hvad vi har behov for, og hvilken vej vi skal gå. Et lille skridt ad gangen. For at heale op, lytte og tage handling. Det er den eneste vej og det er en langtidsholdbar vej.

Jeg kan ikke gå den for dig og det er kun dig, der kan mærke hvad der er helt inden i dig.

Det første step er at få tilstrækkelig med ro på, til at du kan lytte til din kloge krop og dens behov. Det kan være svært at nå derind, hvis du har for travlt, presser dig selv for meget eller andet som blokerer for at du kan lytte.

Siden 2015 har jeg holdt rummet for rigtig mange mennesker, så de netop kunne finde ro og lære at lytte til sig selv.

Jeg kan holde rummet for dig – og jeg har redskaberne til at lære dig at lytte. Redskaber, du kan anvende resten af dit liv.

 

Når du begynder at lytte,

så dukker modstanden og overbevisningerne, indkodede normer, forventninger, opdragelse, karma eller andet op, så er jeg med dig. Jeg hjælper dig med at slippe det og turde have modet til fortsat at lytte og gå vejen alligevel.

Så du kan finde vejen hjem og derfra folde dine vinger ud.

Det er netop det mit forløb Vejen hjem handler om. At finde hjem, så du kan lytte og gå din vej, den vej du er kommet her for at gå. Det er det dit hjerte kalder på – at komme hjem.

Er du nysgerrig på mere, så finder du meget mere om forløbet lige her

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg