Du er unik – som dig

Date

Human Design Reading

DU ER UNIK

DU ER UNIK – du er dig – og der er kun en som dig.

Men hvem er du så?
Hvad er meningen med det hele, hvad er du her for at udrette?

Hvad er det, der gør dig til lige netop dig?

Kender du til Human Design?
For mig er det ikke blot endnu et system. For mig er det første gang, jeg føler mig SÅ genkendt. Et system, der faktisk kan beskrive, hvordan jeg og min energi fungerer. Hvordan min tilgang er til livet, hvordan jeg er og genklang i de ting, der er landet i mig de seneste år.
Så meget der giver dybere mening. At få sat ord på aspekter, jeg ikke engang selv havde ord for, men mærkede resonerede dybt med noget inde i mig, som jeg godt vidste.
Det er ret vildt!

Derudover er der med Human design helt håndgribelige værktøjer, jeg kan anvende hele tiden. Værktøjer som gør at jeg kan være meget mere mig og meget mere i flow.

Når vi ikke opererer helt som os, så kommer vi nemlig ud af flow – og det er noget af det, der er med til at give stress.

 

Når du kender til dit design

så kan du gøre mere af det, der er dig. Det der er unikt for lige præcis dig. En genvej til at skrue op for dig selv og dit potentiale og i det hele taget ære egen energi og behov.

En Human Design reading kan give dig redskaberne og du kan gå i gang med at justere og leve det med det samme.
Det er virkeligt et stærkt redskab.

Du kan hoppe ind på www.myhumandesign.com og slå dit chart op.

Normalt indgår Human design som en del af mit forløb “Vejen hjem – Lær at lytte”, men jeg har lyst til at udbyde det som en selvstændig ydelse i en begrænset periode.

For hvis du kender dit design, din energi og dine styrker, så har du også bedre mulighed for at være dig i den her crazy verden.

Hvor længe ydelsen er der, ved jeg ikke. Jeg arbejder intuitivt, også med mine ydelser. Så de er her så længe det føles rigtigt for mig (det er også en af de måder jeg opererer på i følge mit design).

Er du nysgerrig og vil vide mere, så klik her og se mere om Human Design

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg