Body Mind Balance

Er du der, hvor du ønsker at være i dit liv?

Hvordan kan jeg hjælpe DIG?

Klinik_lys

Body Mind balance session

Gennem fokus på helhed, blidhed og hvad du har brug for lige nu og her, er det en session, hvor du kan finde ro i et trygt rum, få lindrede smerter og opleve nærvær i en stressfri zone.

Gyldne bobler

Clearing & Healing

Det fantastiske ved healing er, at det sagtens kan foregå på afstand, som fjernhealing. Faktisk har det ofte en kraftigere effekt. Blandt andet fordi du kan slappe af hjemme hos dig selv og ikke skal tænke på at styre bilen hjem bagefter. Du kan blive i din egen lille boble.

portræt kvadrat

Mindre stress - mere RO

Et 12 ugers forløb hvor der er fokus på at skabe ro via kroppen og nervesystemet. Til dig der oplever stress og pres i hverdagen.

portræt kvadrat

Vejen hjem - lær at lytte

Et 6 mdr mentorforløb hvor du får fuld adgang til mig og alt det jeg tilbyder i mine sessioner i hele perioden. Det er et tranformerende forløb, hvor du lærer at lytte til dig selv, så du kan høre og mærke hvilken vej du skal gå og hvad du i virkeligheden har brug for. En langtidsholdbar løsning.

HD chart 600x800

Human Design Reading

Du er helt unik. Det du kommer med, din DNA, din sjæl og dit blueprint er helt unik for dig. Det kan Human Design kaste lys over.
En session hvor du bliver klogere på hvem DU er og hvad du er kommet her for.

sleeping-1311784_1920.jpg

sov godt - uden tankemylder

Meditation til dig der har brug for en bedre søvn, så du kan stoppe med at mangle energi og vrisse af andre
Du får fat i den i bytte for din e-mail adresse

headset

Healingsmeditationer

Her finder du forskellige meditationer der kan hjælpe dig på din vej.
Du finder bl.a. Yoga Nidra og hjælp til afspænding, bedre søvn, flow og ikke mindst indre ro. Meditationerne indeholder healing til dig der har lyst til det.

20170728_124639

Driller din skulder / nakke?

Så prøv en af de korte gratis videoer med enkle øvelser til skulder og nakke.

headset

Til dig der vil arbejde selv

I Online Universet finder du forskellige meditationer og online kurser - alle med de redskaber jeg også anvender i klinikken. Her arbejder du selv i dit eget tempo, når og hvor det passer dig.

shop skoven kalder BMB

Skoven kalder

En bog der lærer dig at opdage skovens magi og bruge skovens healing til at finde ro
Fyldt med smukke billeder fra Rold Skov, enkle øvelser og en lydfil, hvor du kan tage på eventyr i skoven.

IMG_20220826_083728_371

hvem er Mette

Læs mere om min rejse fra at være verdensmester og leve et liv med stort pres og præstation i både sportens verden og finansverdenen - til et liv som selvstændig, der hjælper andre med at lære at lytte og finde ro og frihed - og at være verdensmester på en anden måde .

Længes du efter at sove godt?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk