Vil du og din virksomhed gøre noget godt for medarbejderne?

Så er mine behandlinger måske en løsning til blandt andet at få:

  •           Glade og sunde medarbejdere
  •           Mindre sygefravær og stress
  •           Mere energi og overskud
  •           Afhjælpe hovedpine og spænding eller muskelsmerte i bl.a. skulder, nakke og ryg

 

Kroppens balance påvirker den indsats, du og dine medarbejdere leverer i det daglige.

Derudover påvirker det også det overskud i tager med hjem til familien, til træning eller hvad nu livet ellers byder på. Er der balance i kroppen, er der større sandsynlighed for work-life-balance og den energi den enkelte medarbejder leverer både på arbejdet og privat. Det påvirker hele livsstilen og søvnen  – og dermed også hvilket overskud medarbejderen møder ind med næste dag.

Der er flere muligheder for at lave et samarbejde:

Jeg tager gerne ud til din virksomhed og behandler. Jeg medbringer briks – i stiller et egnet lokale til rådighed. Fordelen er, at medarbejderen sparer tid på transport og ventetid – jeg er i huset, så det er minimalt, hvad ekstra tid der går med den enkelte aftale. Det vil også være samme behandler hver gang, så jeg kender jeres behov og kan arbejde kontinuerligt med problemerne.

  • Den ene model er, at virksomheden køber mig ind som en fradragsberettiget udgift. Her står du for afregning med medarbejderen som et personalegode, bruttolønsordning eller hvilken model der nu er valgt. Virksomheden faktureres af mig for det aftalte antal behandlinger eller tidsrum.
  • Et alternativ er, at virksomheden stiller et lokale til rådighed og medarbejderen booker og afregner direkte med mig. Selvfølgelig til en fordelagtig pris, men virksomheden er ikke indblandet i betalingen. Jeg er til rådighed i huset og tiden til transport er sparet
  • Endeligt er det også muligt at lave en fordelagtig aftale med at medarbejderne kommer i min klinik og får behandling. Her er der frit valg mellem de ledige tider.

 

Skal jeg komme i din virksomhed laver vi en samarbejdsaftale, hvoraf det fremgår hvilke uger og ugedage, der er aftalt behandling.

I din virksomhed kan behandlingen være af 30 eller 60 min varighed for den enkelte medarbejder.

Medarbejderne medbringer 1 lagen til behandlingen i virksomheden.

Kontakt mig meget gerne for at høre nærmere