En beretning om en rejse

Date

The question is not how long the journey will take – if you are on right track and in the right direction – you will get there

Her er historien om min nye uddannelse og min rejse, så læs med hvis du orker – Langt indlæg forude….. (det tager 5t med DSB fra København, så jeg har god tid….. )

Med 120km/t

Da jeg gik ned med stress for tre år siden, blev jeg tvunget til at stoppe op, lytte til min krop og mærke efter. Samtidig startede jeg også en rejse mod noget nyt. Jeg kunne ikke længere køre på med 120km/t og min krop ville ikke længere presses, som jeg i årevis havde gjort det på arbejdet eller i elitesportens tegn. Slut med jagten på medaljer og at kunne klare alt, blot man var målrettet nok og arbejdede hårdt nok. Med sporten har jeg haft nogle fantastiske oplevelser, præsteret og vundet en masse, været verdensmester.

En anden vej

Men kroppen ville ikke mere – Jeg skulle noget andet. Var tvunget til noget andet.

Jeg fandt et andet job og lærer fortsat at passe på mig selv her.

Yogaens verden

Uden for arbejdet blev det i første omgang naturen og yogaens verden, der åbnede sig for mig og i særdeleshed yin yogaens fantastiske verden. Jeg havde brug for den ro der var her, få mere kontakt til min krop og lytte til den. Ikke bare presse den gang på gang.

Med yogaen fulgte også et ønske om at fordybe sig yderligere i kroppen. Jeg vidste jo allerede en del om kroppen for at kunne præstere. I første omgang blev det yin yoga lærer uddannelse og jeg elsker at undervise og hjælpe andre denne vej.

Intelligens

Kroppen er intelligent og kan helbrede og regulere sig selv under de rette omstændigheder. Ofte løser vi vores problemer med en pille, men hvis vi finder ind til den egentlige årsag og arbejder med den, kan vi måske slippe for alle de quick fixes.

Uddannelsen?

I december, så jeg et opslag om en uddannelse – Body All Mind – der startede i foråret 2016. Allerede første gang jeg læste det igennem, var jeg fanget af ideen. Men det krævede lidt grunddig overvejelse fra min side. 2 års commitment med 1-2 x 3 dage hver måned i København. Gratis var det jo heller ikke… Kunne jeg det? – Ville jeg det? Men jo mere jeg tænkte over det (og det var en del) og mærkede efter, jo mere besluttet blev jeg. Da jeg først havde tilmeldt mig, kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme i gang.

Body All Mind er en holistisk behandler/terapeut uddannelse. Det fysiske og det psykiske hører sammen og vi kan drage nytte af mange forskellige redskaber og grundlæggende metoder til at hjælpe og behandle andre mennesker. Derfor indgår der i uddannelsen flere elementer som samlet støtter hinanden. Det er bl.a. yoga, ernæringsterapi, zoneterapi, body sds, massage, meditation, fysioterapi og kiropraktik.

En fantastisk start

De første 3 dage har været fantastiske. Det er nogle fantastiske mennesker og fantastisk at vi allerede har lært en hel masse ved at arbejde med vores krop. Der er så meget mere jeg gerne vil lære, gerne vil kunne, men de første indtryk skal lige synke helt ind nu og så venter der to års spændende uddannelse. Glæder mig allerede til næste modul.

Rejsens mål?

Hvor rejsen ender, er ikke bestemt, men jeg er på rette spor og i en retning der føles rigtig for mig. Så min rejse er godt i gang og så må jeg se, hvor den bringer mig hen.

Tak fordi du læste med

Sidste nye
blogindlæg