Gode tegn

Date

Der er flere tegn på, at jeg er på rette spor, at kroppen giver lige så langsomt slip.

Der bliver flere og flere af de gode dage, hvor kroppen er ok med, at jeg tøffer en tur i skoven.

Jeg bobler inden i af glæde – i dag en dejlig lille runde efter arbejde. Bøgen er ved at springe ud. Det går lidt langsommere her i Rold skov, men de unge bøge vil frem i lyset og har nu små grønne blade.

Jeg tror faktisk det går bedst med at løbe, når jeg er i godt humør og glad. Når jeg bare nyder det og nyder naturen. I dag var det uden pulsur og bare derhen hvor fødderne og nysgerrigheden førte mig.

Mere af den slags tak 🙂

Sidste nye
blogindlæg

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk