Hjem til roen

Date

Hjem til roen

Efter tre dage i København, var det fantastisk at komme hjem igen til roen, fuglekvidder, luft og naturen. Dagen blev til en lang 2 timers gåtur i skoven og lidt yin yoga hjemme på måtten. Jeg havde brug for at lade op, trække vejret, finde ro og balance. Jeg bare nød blæsevejret i håret og træerne, duftene, fuglene og alle de smukke steder. Det er jo terapi og helende i sig selv. Se alt det, der spirer frem, når det får luft, lys og plads.

 

Lille Blåkilde

Gåturen gik blandt andet forbi det magiske sted ved Lille Blåkilde. Det er imponerende med alt det rene, kølige vand, der strømmer ud af kridtet. Hele 150 liter vand i sekundet eller 13 mio liter i døgnet!!! Sad lidt og mediterede og bare nød kildens lyde. Vandet er drikkeklart, så drikkedunken blev selvfølgelig fyldt. Kort video her:

 

Træk vejret!

De tre dage i København var modul tre af min uddannelse Body All Mind – kropsbehandler. Det er fantastisk, hvad der kan komprimeres ind af viden på bare tre dage. Jeg suger det hele til mig – det er så spændende og lærerigt. Jeg lærer også noget om mig selv hver gang. Den her gang måtte jeg lidt overraskende konstatere, at jeg – i modsætning til hvad jeg troede – faktisk ikke trækker vejret særligt godt og dybt. Kun helt overfladisk og stille det meste af tiden.

Det synes jeg ellers jeg er god til…… Måske er det implicit fordi jeg ikke bryder om at gøre en hel masse væsen af mig? Måske er det fordi så synes min mave ekstra stor med de ekstra kilo jeg slæber rundt på efter min stress? Så jeg spænder op i maven hele tiden? Jeg ved jo godt, hvordan man trækker vejret, så det må være min fornemste opgave at øve mig indtil det er lært! Lærte også, at de ekstra kilo og fedtlag er kroppens måde at beskytte mig på. Så længe den tror der er krise, så længe bliver kiloene siddende. Og det ved jeg jo godt.

 

Gør det der gør dig glad

Turen blev også brugt til lidt eftertænksomhed og fordybelse. Jeg kan mærke at jeg har større og større behov for at gå efter glæden i hverdagen og få mere balance i livet generelt, men især i hverdagen. I næste uge har jeg både yoga i parken i Skørping og en fordybelsesklasse hos Aalborg Yogastudio, og det ser jeg meget frem til. Jeg er nødt til at gå efter det, når det får mig til at stråle som en sol indeni. Efter at have været nede med stress og her i foråret også har haft meningitis tæt inde på livet, så får det mig også til at tænke lidt over livet og værdsætte det ekstra, det at være glad og det at bare være og trives i det.

 

Så sæt pris på det der gør dig glad, opsøg det og husk så at trække vejret <3

 

 

Sidste nye
blogindlæg