Hvad jagter du?

Date

Lige lidt fredags tanker fra mig <3

 
Hvad jagter du egentlig af mål i din hverdag – i dit liv?
 
Er du bevidst om, hvad dine mål er?
 
Jagten på et eller andet. Jagten på et mål, stort som småt. Jagten på at tabe de 5 eller 10 kg, som vi ikke lige synes pynter. Jagten på at løbe lidt længere, lidt hurtigere. Jagten på at være sund. Jagten på at nå en opgave inden deadline. Jagten på at få det hele til at hænge sammen i hverdagen.
 
Hvad er det egentlig, vi jagter og hvad gør vi så, når vi har nået målet?
 
Sætter vi os så straks et nyt?
 
Der er bestemt ikke noget i vejen med at have et mål. Det kan være en stor motivationsfaktor i sig selv Jeg har selv haft masser af mål – især i min idrætskarriere i gennem årene. Store som små. Små delmål, mål for den daglige træning, mål for uger, måneder og det helt store mål for den store konkurrence netop det år; en konkurrence jeg virkelige gerne ville præstere i. Det har været med til at motivere mig undervejs og lægge en plan for at nå det store mål. Lagt vejen for hvordan jeg skulle planlægge, træne, spise osv i det daglige. Måle mig selv undervejs. Det er super effektivt.
 
Men jeg tror, vi skal passe på, at det ikke bliver en evig jagten på et eller andet. Hvad nu hvis vi aldrig når det store mål? Hvad nu hvis vi bliver ved med at jagte det samme eller lige sætte baren lidt højere hver gang?
 
Jeg håber, du husker, at nyde det undervejs. Huske at nyde de mål vi faktisk når. Huske at sætte os små og store mål og fejre vores succes.
 
Hav en dejlig weekend

Sidste nye
blogindlæg