Lyt og respekter!

Date

Jeg falder sgu også i ind i mellem!!!

 

Har holdt ferie i denne uge og har været delvis off line – det har været skønt.

Samtidig har jeg igen øvet mig i at lytte til min krop og det udvikler mig hver gang.

 

Jeg har ladet mig imponere af de fantastiske mennesker, jeg har set og mødt. Jeg har nemlig været til veteran VM i orienteringsløb – Ja det er alder 35+ så er man veteran!

At se den ældste deltager på 95 år ”skynde sig” i mål forleden dag, mens han havde overskud til at vinke til publikum – Fik helt tårer i øjnene.

 

Men jeg er et sted nu, hvor jeg ikke længere vil presse min krop til at yde max og præstere på godt og ondt.

 

Been there done that!

 

Så mit mål var, at være med for sjov…

At nyde det og bare deltage. Kan man godt det som konkurrence menneske? Ja det kan jeg faktisk godt – det meste af tiden i hvert fald. For jeg falder også i ind i mellem…..og kører mig selv over….. for jeg KAN godt presse mig selv. Og når jeg løber konkurrence, så NYDER jeg ikke skoven på samme måde.

 

Den gode balance, for mig, handler om at lytte til kroppen og respektere den. Nogle dage kan jeg nemlig godt køre på – eller rettere, min krop kan og vil godt yde det der lidt ekstra. Og så er det OK. Andre dage vil den IKKE.

 

At jeg så har været ekstra udfordret af en mave, der har drillet pænt meget, gør det bare ekstra vigtigt at lytte efter. Så jeg ikke gør som tidligere og bare kører på alligevel og så betaler regningen bagefter.

 

Lytter DU efter hvad din krop siger og respekterer du det?

 

Sidste nye
blogindlæg