Om at drømme….

Date

 

 

Forleden dag ringede min nevø på 12 år. De skal have tema i skolen næste uge, om at drømme og om at turde gå efter dem. Og faster, du har jo haft en drøm og åbnet et yogastudio og behandler, siger han så. Du er jo faktisk gået efter din drøm.

Jamen, det er jo fuldstændig rigtigt. Drømmen var ikke helt konkret et yogastudio.

Min drøm var og er at hjælpe andre, så de ikke skal gå igennem det samme, som jeg gjorde. Og her hjalp yin yogaen og behandling mig. Så selvfølgelig blev det også en del af min drøm. At det er den måde, jeg skal hjælpe andre på.

 

Men ofte har vi jo en drøm – nogle gange konkret.

Andre gange er det bare en drøm om ”noget andet”.

 

Hvad var det, der gjorde, at jeg ikke bare gik og drømte videre, men faktisk handlede og gjorde noget?

I starten var min drøm nemlig blot drømmen om ”noget andet”. Det havde den været i mange år. Jeg handlede på den relativt nemme måde – nemlig ved at skifte job. Måske var det ”noget andet”. Men det var det ikke. Og en dag meldte min krop PAS. Rødt kort!

Jeg havde presset mig selv alt for længe og alt for meget.

Det blev også min vej til at finde ud af, hvad det der ”noget andet” egentlig var for noget.

 

Det der ”noget andet”

Det var en lang proces og egentlig var målet slet ikke givet fra start. Jeg tog et skridt ad gangen i den retning, der føltes rigtig. Jeg gik et skridt ud ad den vej der føltes som min. Når man tager et skridt ad gangen, så bliver det heller ikke så overvældende på en gang. Det kræver heller ikke helt så meget mod.

Jo flere skridt jeg tog, jo mere tydeligt blev det, hvad jeg ville. Og nogle skridt kræver mere mod end andre.

Da jeg sagde mit faste job op, var det et af de store skridt, som krævede mere mod.

Men jeg var ikke i tvivl om, at jeg var nødt til at tage det skridt. Det føltes så rigtigt for mig.

Jeg tager fortsat et skridt ad gangen, men det er ikke sikkert, at de fører lige så omvæltende ændringer med sig. Men jeg justerer og tilpasser fortsat min vej og min forretning, til det der føles rigtigt for mig. For min måde at gøre tingene på. Så jeg kan hjælpe andre på bedst mulig vis.

 

Måske er det tid til at gøre noget ved dine drømme?

Mærke efter, hvad de handler om?

 

Tag et skridt ad gangen i den rigtige retning

Stol på at du er på rette vej

Du skal turde træde den retning

Hav opbakning på din vej

 

You are never too old to set another goal or to dream a new dream – C.S. Lewis

Sidste nye
blogindlæg