Vær i livet som DIG

Date

unik body mind balance mentor yoga kropsterapi healing coaching vejen hjem

Vejen går gennem kroppen

Forestil dig at være i livet som dig, som den helt unikke person, du er kommet her for at være. Det er det dit hjerte og dit indre kalder på. Det kalder dig hjem. Hjem til dig selv og det dine celler er kodet til.

Det er kun dig der ved lige præcis, hvad du skal her i livet. Det eneste du skal gøre er at lytte og tage et skridt ad gangen. Men det kan være udfordrende at høre og mærke sig selv. Udfordrende overhovedet at finde derind, så du kan lytte, og nogle gange også udfordrende at have modet og turde gå den vej.

Vejen går gennem kroppen, for den har alle svar.

Jeg kan ikke gå vejen for dig. Jeg kan holde rummet for dig og jeg har redskaberne til at lære dig at lytte. Når du begynder at lytte og modstanden, overbevisningerne eller tidligere indkodede normer, forventninger, opdragelse eller andet dukker op, så er jeg med dig. Jeg hjælper dig med at slippe det og turde have modet til at lytte og gå vejen alligevel. Det er en langtidsholdbar løsning.

Så du kan finde vejen hjem og derfra folde dine vinger ud.

Læs mere om mentorforløbet “Vejen hjem” 


Lige nu kan du betale I op til 10 rater uden det koster dig ekstra.

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg