Kroppen har altid svaret

Date

unik healing balance stress kropsterapi mentor

Din krop har altid svaret

Kroppen – DIN krop – har altid svaret.
Punktum.

Den guider dig på rette vej, hvis du lytter til den. Den sender dig signaler hele tiden – og lytter du ikke, bliver den ved. Den sender måske flere signaler eller skruer op for styrken. Indtil du lytter – eller er nødt til at lytte.

Sådan var det også for mig.
Jeg hørte godt signalerne. Jeg vidste bare ikke, hvordan jeg skulle tolke dem, så jeg stoppede ikke med det, der fremkaldte dem.

Og “man” går jo ikke til lægen, bare fordi man har ondt i maven efter aftensmad, er træt, eller høfeberen er den værste nogensinde, eller musklerne kramper når man løber.

Så min krop skruede blot op for styrken og sendte endnu flere signaler.

Indtil jeg var tvunget til at stoppe op.
Indtil jeg følte at jeg ikke fungerede længere…

Men det gjorde jeg jo netop.
Min kloge kloge krop sagde stop for mig.

Jeg vidste ikke, at stress kunne se sådan ud, mærke sådan. Jeg vidste ikke, hvad stress kan gøre ved kroppen. Eller kendte til den her måde at have stress på – den her udgave. Jeg havde kun set og hørt om mennesker, kolleger, der var helt kollapset – og det var jeg jo ikke (endnu i hvert fald).

Min krop fungerede bare ikke, men jeg var da i stand til selv at slæbe mig ned til lægen.

Senere har jeg jo set og forstået, at vi også her er unikke hver især. Vi har forskellige måder at håndtere og reagere på stress.

Mit håb er, at du stopper op før jeg, og mange andre gjorde, og ikke når helt derud. Det giver nemlig meget bedre mulighed for at komme tilbage på en god måde – hvor du har mere kontrol over tingene – og vejen er ikke helt så lang.

Så, kroppen, DIN krop, har altid svaret.

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

– og har du brug for hjælp til vejen, så er jeg lige her. Jeg har både enkelte sessioner og mentorforløb

Sidste nye
blogindlæg