Hvem er jeg – hende Mette bag Body Mind Balance

Date

unik body mind balance stress søvn sov godt mentor yoga kropsterapi healing coaching vejen hjem power to perform

Hvem er Mette

Hvem er jeg – hende Mette bag Body Mind Balance?

Et par standard – og lidt mere tørre – fakta:

▪️ Jeg er født i 1972 i Aalborg og bor i Rold skov, Skørping med min kære mand
▪️ Er oprindelig uddannet kontorassistent og cand.oecon, nationaløkonom
▪️ Gik ned med stress i 2013 efter mange år i den finansielle sektor. Jeg rejste mig igen ved at tage et skridt ad gangen – det hele viste sig at være en stor gave
▪️ Jeg er født i Jomfruen og i Human Design er jeg Manifesting Generator 3/5

Og så til de mere interessante:

⭐ Jeg har været elitesportsudøver i +20 år i biathlon orientering (kombi af skydning (som i skiskydning) og orienteringsløb) – jeg har været verdensmester, vinder af den samlede worldcup og vundet utallige danske mesterskaber – og efter at have været helt ude af sporten er jeg nu tilbage (bare på en mere balanceret måde) – for man skal gå efter det, der gør en glad.

⭐ Jeg har flere forskellige behandler uddannelser, men vigtigst af alt – jeg møder og hjælper dig med udgangspunkt i blidhed, nærvær og ro. Derudover er jeg eminent til at se og mærke (gennem kroppen og energien) mønstrene, det der ligger under og vejen ud af det.

⭐ Jeg går forrest og viser andre, at der er en anden vej end at knokle og presse sig selv, til vi ikke kan mere. Livet skal leves.

Jeg tror på

🔸 At vi ikke skal ”leve med” og ”nøjes med”, bare fordi vi sidder fast lige nu. Der er en vej ud.

🔸 At det aldrig er for sent at ændre noget – stort som småt

🔸 At der er en anden vej her i livet, end at knokle på og presse sig selv

🔸 At en af vejene er at finde bedre balance mellem krop og sind – Body Mind Balance

🔸 At naturen healer – skoven er mit element

Vigtige værdier for mig: kærlighed, frihed, ro og tillid

– og så skriver jeg på endnu en bog

På siden her vil du møde mig både i mit arbejde og som mere privat person. Der er inspiration til dig, hvad jeg kan hjælpe dig med, billeder fra skoven og alt der i mellem. Ganske enkelt hvad der rør sig hos mig.

Tak fordi du følger med 🙏

Kærlig hilsen
Mette
Body Mind Balance

Sidste nye
blogindlæg