Tid til at høste

Date

Sensommer og efterår

Jeg elsker på en eller anden måde alle fire årstider og årstidernes skiften. Der er så meget fantastisk ved hver enkelt årstid. Det er blot at lægge mærke til det og glæde sig over det.

Sensommer og efterår bringer klar og ren luft. Omskifteligt vejr – nogle dage er det sommer med blå blå himmel og andre dage regn og rusk. Fantastiske farver. Træerne skifter farve og både solopgang og solnedgang kan være helt fantastiske. Det er allerede blevet mørkere og det er tid til at tænde stearinlys.

Efteråret er tid til at høste, samle forråd, varme og hygge. Det er tid til at stoppe lidt op og reflektere. Det er tid til at afslutte projekter og opgaver fra forår og sommer, nyde og “høste” resultatet i efteråret. Det er tid til at vende fokus lidt indad. Til at give slip på det, der ikke længere nærer dig, så der bliver plads til at lade op i vinteren og så nye frø til næste sæson.

Brug dit åndedræt, træk vejret dybt ned og træk noget af alt den friske luft ind i din krop. Giv slip på udåndingen.

 

Batterierne skal lades op

Jeg selv har brugt lidt for meget af mit batteri i den seneste tid. Kørt lidt for højt gear og haft lidt for mange ting, der skulle passes og fikses. Det koster og mine batterier trænger i den grad til at blive ladt op. Så det handler om at sætte tid af til mig, mere yin yoga og meditation og mere natur. Alt sammen for at skabe mere ro og balance i mit eget energi regnskab og lade batteriet fuldt op igen.

 

Husker du dig selv og får du ladet dit batteri op igen, når du har tæret på det?

Kom ud og nyd naturen, luften og farverne, sæt tid af til dig <3

Du kan også finde tilbage til de øvelser, der var med i yin yoga boost i august. En enkelt øvelse om dagen vil gøre underværker.

Find / genfind øvelserne her: https://bodymindbalance.dk/yin-yoga-boost/

Sidste nye
blogindlæg