Om at vælge sig selv til

Date

Om at vælge sig selv til – og hvor meget kosten betyder

Hvordan har din weekend været? Jeg har haft en fantastisk weekend. En weekend hvor jeg ikke skulle noget som helst hverken lørdag eller søndag. Ingen aftaler. Ingen to-do. Ikke at der ikke var nok af tilbud. Jeg har pænt takket nej og valgte mig selv til i stedet. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke kan li’ dig, når jeg takker nej. Jeg prøver blot at mærke efter, hvad jeg selv har behov for lige nu. Og denne weekend havde jeg behov for at passe mig selv.

 

Jeg har lavet det der faldt mig ind. Lidt yoga, hvilet, læst lidt, skrevet lidt og ikke mindst været i skoven. Lørdag blev det til en dejlig lang gåtur bagom St. Økssø mose. Efterårsfarverne er så småt på vej og det blev til lidt billeder undervejs. I dag søndag blev der faktisk overskud til en lille løbetur. I øsende regnvejr. Når man først er våd er det lidt lige meget og så kan man lige så godt pjaske i vandpytterne, som da man var barn.

 

Detox status 

Jeg har nu være på detox i 8 dage. Det er gået overraskende godt. Min mave har brokket sig lidt, men ikke de svære udfordringer, man kan få på sådan et forløb. Det med at kigge på muligheder frem for restriktioner, har været rigtig givende. Jeg har ikke manglet noget eller været mere sulten på noget tidspunkt. Faktisk har jeg heller ikke haft de her total blodsukker-crash, hvor jeg nærmest bliver skidt tilpas og bare skal have noget mad hurtigst muligt. Interessant!

 

 Slut med medicin

Jeg har også haft succes med endelig at droppe den vandrivende medicin, jeg har fået i flere år. Når jeg har prøvet tidligere, så har jeg i løbet af 2-3 dage samlet 3-5kg væske i kroppen. Det har jeg ikke denne gang. Faktisk hæver mine ankler slet ikke…. Interessant.

 

Jeg er nu også helt og aldeles ude af min astmamedicin. Har slet ikke taget noget i 3 mdr. Trappede ud af de daglige binyrebarkhormoner for 3 år siden, men holdt fast i akut sprayen ved behov. Som når jeg skulle løbe en tur. Men sammen med fokus på kosten henover sommeren og at jeg er blevet bedre til at trække vejret, så har jeg nu kunnet slippe det helt. Interessant…

 

Udfordrende faste dage coming up

Jeg er godt nok spændt på, hvordan det kommer til at gå med de fire faste dage i næste uge. Onsdag til og med lørdag må vi kun drikke vand, urtete og max 1,5l grøntsagsjuice pr. dag (ingen frugt). Det bliver helt sikkert en udfordring og det er jo så spændende at se ,hvordan det går rent mentalt. For kroppen kan sikkert sagtens holde til det. Det kan godt være, jeg bliver lidt irriterende! Jeg undskylder på forhånd så. Mange andre har klaret det før mig, så mon ikke også jeg kan??

Sidste nye
blogindlæg