Kender du det – mormorarme…

Date

Blusen strammer over skuldrene, hmm mormorarme?

Du har taget dig sammen til at tage ud at shoppe nyt tøj. Det er ikke den store glæde, for du ved godt, hvordan det plejer at føles.

Alt føles småt, smalt og stramt. Så stor er jeg da heller ikke, tænker du…

Kender du det??

Jeg gør!

Den triste følelse af at være stor. Og jeg er endda ikke kæmpe stor. Men jeg har pænt store lår og god polstring på bagdelen – det kombineret med lange ben og smal talje…. Ja det er bare ikke på mode lige nu!

Jeg har lige taget mig sammen til at rydde op i mit tøjskab. Jeg blev faktisk lidt trist, hver gang jeg kiggede i det. For jeg ved godt, hvilke bukser der passer og hvilke der ikke gør mere. Og heller ikke kommer til det.

Nu er der ryddet op. Ikke mere ærgrelse, men håb om at andre kan bruge tøjet med større glæde.

For jeg vil have glæde i mit liv. Og jeg vil trives med den krop jeg har.

Og nogle gange så polstrer kroppen os lidt rigeligt. Det vender jeg tilbage til om et par dage.

Sidste nye
blogindlæg