Lyt til hjertet

Date

Yin yoga workshop inkl yoga nidra søndag d. 29. maj 2016

I en travl hverdag kan vi let miste kontakten til os selv, glemme at mærke efter og glemme at lytte til kroppens signaler. Vi vender os måske til det høje tempo, have det lidt skidt, være lidt presset. Vi mærker det ikke længere og pludselig er det normalt – men ikke optimalt.

Hvis ro og afslapning altid først er noget vi får gjort, når vi får tid og ikke noget vi giver os selv tid til, så får vi ikke tiden. Så kører vi bare derudaf. Tiden til ro og afslapning skal prioriteres. Når vi er stille, så kan vi måske høre vores indre stemme, lytte til vores hjerte og mærke vores mavefornemmelse.

På denne workshop vil vi gennem yin yogaens stræk arbejde med at grounde kroppen, få jordforbindelse og trække vejret helt ned i kroppen. Vi vender opmærksomheden indad og tillader os selv at være stille. Måske har kroppen noget den vil fortælle os? Hvis ikke vi lytter efter, så hører vi det ikke.

Workshoppen afsluttes med en guidet yoga nidra. Yoga nidra er en lang, dyb afspænding også kaldet “yogic sleep”, som får nervesystemet i ro.

Alle kan være med og stillingerne – som kun er liggende og siddende – kan modificeres, så de passer til netop dig.

Underviser: Mette Møller Nielsen

Hvornår: Søndag d. 29. maj fra kl. 10:00 til 12:30

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal, 9000 Aalborg

Pris: 250 kr.

Prisen inkluderer ud over yin yoga lidt frugt / snacks, te og vand og som sædvanlig, lån af måtter mm.

Tilmelding: Husk bindende tilmelding senest d. 25.maj på mail til mettemn@aalborgyogastudio.dk eller per sms til Mette på 40935384. Tilmelding på Facebook-begivenheden er ikke nok. For at sikre dig pladsen, skal du samtidig indbetale de 250 kr. til Aalborg Yogastudios konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622. Husk at angive navn samt ”WS 29/5”. Ved afbud senere end 25. maj 2016 refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Lad være med at vente for længe med tilmelding – der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Minimum for gennemførsel er 4 deltagere.

 

Skal du forkæle dig selv lidt og prioritere ro og afslapning?

Sidste nye
blogindlæg