Utålmodig!

Date

 

Stresset – utålmodig?

Hvor lang tid skal det her tage???

Jeg begyndte langsomt at indse, hvad det er der sker med mig, hvordan stress kan sætte sig fysisk i kroppen. I

starten var jeg meget utålmodig og ville gerne have en plan for, hvornår jeg kunne komme tilbage til arbejde.

Hvor lang tid skal det her tage?

Hvor længe varer det?

Hvordan kommer jeg nogensinde tilbage igen? Skal jeg bare gå herhjemme?

Langsomt gik det op for mig – det her kommer til at tage tid. Og det kommer til at tage den tid, det tager.

Hvor lang tid går der før jeg bliver mig igen, bliver normal, bliver mig selv? Bliver jeg overhovedet rask igen??? Kommer mit hoved nogensinde til at fungere godt igen? Hvad med mit løb? og hvem er jeg egentlig, hvis jeg ikke er stærke Mette, der ved alt og kan fikse alt og er elitesportsudøver?

Der var mange spørgsmål og ikke rigtig noget konkret svar. Tiden måtte vise vejen. Det var ikke nemt, for en der er vandt til at planlægge sig ud af alt, have styr på det hele. Være stærk.

Samtidig mødte jeg en omverden, som godt kunne se hvad der skete, men havde svært ved egentlig at forstå det. De ville rigtig gerne, men mange var ærlige og sige, at det er altså enormt svært at forstå, når man ikke selv har prøvet det. Det kan jeg godt se. Jeg havde jo selv svært ved det.

For mig var det lidt et nederlag at give op og måtte sygemelde mig helt. At jeg ikke kunne få det til at fungere. Men alle har jo set, hvordan jeg har forsøgt at få det til at hænge sammen og kæmpet for det. Kæmpet for at holde mig selv sammen og holde mig oven vande.

 

Sidste nye
blogindlæg