En helt almindelig person, der har været igennem en del

Date

stress body mind balance kropsterapi coaching healing mentor human design yinyoga yogame

Jeg er lige som dig ...

Når jeg skriver til dig omkring stress og søvn, hvad ved jeg så om det?

Måske har du skrevet dig op til mit nyhedsbrev, fordi du modtog min SOV GODT meditation.

Men måske uden at kende ret meget til mig.

Så hvem er det, der står bag den her profil og skriver til dig?

 

En helt almindelig person

…  der har været i gennem en del her i livet.

Men jeg har også prøvet, oplevet og opnået en hel del.

Det giver mig et unikt indblik i ”what to do” og ikke mindst, hvad der ikke virker …

Jeg har selv prøvet det af og været igennem det – og det mener jeg faktisk er meget vigtigt. At jeg ikke bare har tillært mig noget viden om et emne, men faktisk har gået igennem det – og kommet godt ud på den anden side.

Det er det, jeg deler ud fra. Det er ud fra min egen erfaring og den viden, jeg har samlet op og tilegnet mig. Og ikke mindst integreret i mit liv. Jeg tror på, at viden skal integreres for at have en funktion.

Jeg har været verdensmester. Arbejdet med og presset kroppen – på både godt og ondt.

Jeg har arbejdet i den finansielle sektor, og i det hele taget haft fokus på analyse og præstation i rigtig mange år af mit liv.

Jeg bragede ned med stress i 2013 – og det havde været på vej et stykke tid inden da. Jeg vidste bare ikke, at det var stress. Bl.a. var jeg mega træt, sov dårligt og havde ondt i maven. Det var bare starten…

Det blev en lang vej tilbage. Tilbage til at have ”et liv” igen.

Rigtig mange spørger mig – bliver jeg nogensinde mig selv igen, bliver jeg rask, kommer jeg tilbage?

Jeg kom kun delvis tilbage. Jeg ønskede nemlig ikke at komme helt tilbage til det liv, jeg levede før. For det var jo det der gjorde mig syg.

Jeg kom tilbage til mig.

Jeg blev i den grad mig selv.

Jeg fungerede fint i et nyt job. Blev god til at sige til og fra. Men også MEGET bedre til at mærke efter, hvad jeg havde brug for og lyst til. Jeg fik kontakt til mig selv og min krop på en helt anden måde.

På den måde, hvor jeg kunne mærke mig selv – og hvad det var min krop fortalte mig.

Det er den viden – og meget andet – jeg giver videre og lærer fra mig.

For vi er nødt til at have kontakten til kroppen med. Vi kan ikke bare rende rundt med et hoved og en krop, der ikke hænger sammen. Vi bliver nødt til at lytte og mærke. Og det kan godt være svært i starten.

Dermed også sagt, at jeg ikke tror på, at vi kan tale os ud af alting.

 

Vi er simpelthen nødt til at have kroppen med

Så hvordan er kontakten til din krop?

Hvordan er din søvn og din stress tilstand?

Er du ikke selv udfordret, så vil det betyde meget for mig, hvis du vil give videre til andre. Måske der er en kollega, en ven/veninde eller familiemedlem, der er udfordret, har begyndende stress symptomer eller måske er ramt eller sygemeldt.

Mit ønske er virkelig at få lov at hjælpe andre, inden det brænder helt sammen og man kommer så langt ned, som jeg selv var.

Jeg har et personligt forløb – Mindre stress – Mere ro – hvor fokus er på at hjælpe med at komme ud af en stresset periode (måske en sygemelding). Lære hvordan du selv kan tage styringen igen. Hvordan du mærker efter i kroppen og lader den guide dig.

Her i februar kører jeg et tilbud på forløbet. Det findes både i en version, hvor vi mødes fysisk og en hvor vi mødes online (eller en kombi). Fokus er i begge udgaver på kroppen og kontakten til den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller booke en helt uforpligtende samtale hos mig.

Jeg kommer ikke til at overtale nogen til noget. Det skal altid være noget, der føles godt, og fordi du tror på – og kan mærke – at det her føles rigtigt.

Beslutningen (og ansvaret for at gøre noget) er altid dit.

Her kan du læse mere om Mindre stress – Mere ro forløbet.

Kærlig hilsen

Mette

Body Mind Balance

Body All Mind Kropsterapeut

Livsforvandler, mentor og varme hænder

Du finder mit seneste opslag, om hvordan stress påvirker din søvn lige her

På min profil på Facebook og Instagram finder du også en række opslag omkring stress

Sidste nye
blogindlæg